Mikor adtatok először pólót a babátokra?
5 hónaposra tök felesleges póló. Értelmetlen.
1,5 éves volt azon a nyáron, már járt. De amíg pelenkás volt nem annyira szerettem a pólókat, inkább bodyt adtam rá.
Én olyan 13-14 hónapos kora körül kezdtem pólót adni rá,mikor bejöttek a nagy melegek (júniusi baba).Most a rossz időben megint inkább body-t húzunk,hogy ne lógjon ki a dereka,most lesz 2,5 éves,még nem szobatiszta.
Mikor kúszni kezdett olyan 6 hónaposan télen adtam rá body-t és pólót is,de ugye ott mégis csak volt valami a póló alatt.Nálunk olyan 21 fok van általában télen,a kisfiam nem szereti a nagy meleget.
Áprilisi a fiam. Így nyárra már kapott pólót 3-4 hónaposan. De ahogy bejött a hideg, csak body.
Következő nyárra kapott ismét pólókat. De csak nyárra.
2 évesen lett szobatiszta, azóta hord csak pólót.
Egy éves kora után, akkor jött a meleg idő.
A pólót meg lehet oldani úgy is, hogy alá ujjatlan body kerül, mint egy trikó, és arra a póló, vagy a Cseppkének van ilyen pulcsitartója, amivel meg lehet akadályozni, hogy felcsússzon a póló. Nekünk van, jó kis cucc, és nem is drága :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!