Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lázas a 13 hós babám, kúpot...

Lázas a 13 hós babám, kúpot kapott 1 órája. Nemsokára mérem újra, ha nem megy le hűtőfürdőt alkalmaznék. Ha akkor sem megy lejjebb, mikor ismételjem meg a hűtőfürdőt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a tanácsot. Jól vagyunk. Egész éjjel aludt, én éjjel többször is ellenőriztem a homlokát. Reggel 9-kor ébredt, popsiban 37 volt a hő, tehát 36,5.

Én is úgy gondolom, és azt is olvastam, hogy a hőemelkedés nem gond, nem fontos azonnal csillapítani, viszont a 38,5, az már láz, azzal muszáj kezdeni valamit. Du. megyünk dokihoz, valószínű ez a pár napos lázzal járó vírus lesz, vagy az, ami után 3 nap múlva pöttyök jelentkeznek. Én azért továbbra is gyanakszom a fogára, alul jön neki 2 rágó!

Még egyszer köszi mindenkinek, jól megijesztett a Kismanó bennünket!

2010. szept. 29. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:

23.08-as vagyok. Ajánlom kattintsatok az alábbi linkre, különösen a "veszélyes-e a láz ?" részre. Ez a Nurofen honlapja, és maga a gyártó int óvatosságra a lázcsillapítással kapcsolatban, akinek pedig érdeke lenne az ellenkezője, hogy jobban fogyjon a terméke.

[link]

De persze én az orvosunk és a saját józan belátásom miatt is gondolkodom így a lázról: csak 38,5 fölött éjszakára és ha azt látom, hogy nagyon nyűgös miatta, napok óta lázas, egyébként napközben 39-ig is várok (főleg a betegség kezdetén), inkább hűtöm a homlokát, ölelem és segítek elviselni a lázzal járó levertséget.

2010. szept. 29. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, elnéztem az időpontomat, az előző vagyok és a 23.09-es.
2010. szept. 29. 13:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi uccsó, elolvasom!
2010. szept. 30. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!