Baj, ha nem szabályosan kúszik a baba? Vagy majd alakul?
A kisfiam pár napja kezdett el kúszni. De egyelőre nem úgy, ahogy kellene. A bal alkarjára támaszkodik, a másik keze előre nyújtva, és úgy húzza előre magát.
Ez majd alakul? Nem baj, hogy így kezdte?
Lányom meg pl soha nem mászott, én se.
Nem kell ezt túlagyalni. Majd alakul, minden gyerek más.
4-es, ne legyél már ennyire drámai. Egyáltalán nem stresszeltem, csak feltettem egy egyszerű kérdést.
A nagyobbik nem kúszott, nála a mászás is kimaradt, így ezeket nem tudom, hogyan alakul.
Az én lányom 2 hónapot kúszott tök szabálytalanul. Vittük is gyógytornászhoz. Sajnos a kuszast nem sikerült javítani, de azóta szépen szabályosan mászik. :)
Egyébként azt mondták hogy ha 2-3 hét alatt se javítja érdemes megnézni mert ha már berögzült a mozgás nehezen jön ki belőle vagy egyáltalán nem. Sajnos nekünk az utóbbi történt. Későn jutottunk be a tornára.
Az én fiam sem kúszott szabályosan (mint egy sebesült katona :D )
Aggódtam is, hogy alakul a mászás, mert a dévény tornától sem változott. De érdekesmód a mászás már szabályosan ment.
Talán érdemes megnézetni, de lehet, hogy nálatok sem lesz a mászással gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!