Hogyan, milyen arányban kell készíteni a kamilla teát 2 hónapos hasfájós babának, ha székrekedése van? Megelőzésképp is adjátok?
Anyatejes. Legutóbb nagyon büdöseket szellentett a 2 hónapos babám és már több mint 1 hete nem volt széklete. Nagyon nyűgös volt. Nem akart aludni sem. Erőlködött. Akkor használtuk a szélcsövet és irdatlan mennyiségű kaki kijött neki. Biztosan szorulása volt.
Láttam, hogy a régi praktikák szerint a kamilla jó erre. Vannak gyógyszertárban bio kamilla teák, amit már 1 hetes kortól is lehet adni. Elég az neki szoruláskor? Vagy szárított kamillát forrázzak le? A régi tapasztalatok és praktikák érdekelnének. Tudom, hogy a mai “trendek” szerint elég neki az anyatej és nem kell tea a hozzátáplálás előtt. Utána is olvastam, hogy allergizálhat, hasmenése lehet stb, de szörnyű nézni, ahogy szenved és csak a szélcső segít. Mégiscsak kipróbálnám, lehet beválik. Ha kell, akkor kell.
Regi praktikak- 2022 van, az orvostudomany nem (sem )ott tart mar mint regen, mar sok helyen robotok mutenek.
A kamillatol kaphat olyan allergias reakciot, hogy belehal, akkor mit csinalsz?
A kamilla nagyon szarit, ha orokre elcseszed a belbolyhait ami meg csak epp most alakul ki, akkor ? Te leszel a felelos ha egesz eletet sztoma zacskoval szenvedi vegig.
Egy 2 honapos babanal SEMMI nem kell az anyatejen vagy tapszeren kivul !
Anyatejes babanal teljesen normalis a napi 10, vagy 10 naponta egy szeklet is.
Gyermekorvos sabsimplexet adott. Drága 4, ha nem mondod, hogy 2022 van hülyén halok meg. De nem biztos, hogy a 2022-es Sabsimplex olyan jót tesz a babámnak minden szoptatás előtt ugyanis nátrium-benzonátot tartalmaz. Espumizan és társai dettó. Ezt nem is akarom tovább részletezni. A tornáztatás sem segít neki. Szerintem, ha hetente adok neki 1 kanál kamillateát, hogy tudjon kakilni, ha látom, hogy szenved, nem dől össze a világ! Nem is értem minek válaszoltam neked…
Azt szeretném tudni ki az, aki adott a babájának és ha nem filtereset adott, akkor milyen arányban készítette el a szárított kamillát a vízzel. Nem kaptam még választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!