2 honapos kislanyom,mar 2 lassan 2 hete nem tud magatol kakilni. Erolkodik,de csak puki jon. Csak ha homerozom,akkor tud kakilni de nem szeretem ezt csinalni mert olvastam h hozzaszokhat?
Igen,tapszeres. Van meg egy kis keves tejem,igy amennyit tudok azt lefejem es idaadom,de tapszeres.
Akkor szoktam homerozni,amikor latom rajta hogy mar nagyon erolkodik.
Sajnos eddig siman homeroztem naponta tobbszor is... aztan ovastam hogy hozza tud szokni. Igy mikor erolkodik,szoktam tornaztatni,nem nyulok egybol a homerohoz. De mikor mar annyira erolkodik,hogy vorosodik a feje es csak sir,eloveszem
Ha anyatejes akkor akár egy hétig is normális ha nem kakil. A hőmérő tényleg hozzá szoktat,mai napig csak keserű víz által megy a nagy wc-zés ismerősömnek e-miatt.
Nyomj fel neki glicerin kúpot.
Lehet, hogy neki nem megfelelö a tápszer, amit kap, a gyógyszertárban kérdezz rá, milyet lehetne neki adni ehelyett.
Nálunk az egyiktöl teljesen leállt a széklete és hasfájós lett, váltottunk és megszünt az egész gond.
Tápszert kell váltani.
Van kimondottan székrekedésre is. Beba Sensiduo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!