2 honapos kislanyom,mar 2 lassan 2 hete nem tud magatol kakilni. Erolkodik,de csak puki jon. Csak ha homerozom,akkor tud kakilni de nem szeretem ezt csinalni mert olvastam h hozzaszokhat?
Figyelt kérdés
Jovohetre van idopontunk az orvoshoz,de valakinek volt mar ilyen? Mitol lehet es es mit tudnek csinalni hogy magatol is kakaljon? Zold szinu a kaki is.2022. okt. 28. 18:45
21/23 anonim válasza:
amiket próbàlnék: vízzel, langyos kamillateaval (naturan, cukor, citrom nélkül) kínálni (doki kamilla teát javasolt), infacol/espumizan (vagy vmi puffadásra, hátha az is baj...) ha végképp nem megy, szélcső
22/23 anonim válasza:
a beba nagyon hasfogó. nálunk a lactogen vált be
23/23 anonim válasza:
Kisbabaként én is nagyon kínlódtam, sajnos azóta is puffadós, székrekedős vagyok és aranyérrel küzdök. Tápszeres baba voltam, anyukám szerint semmit se törődött velünk a doktornő... a húgomnál angolkór alakult ki, egy román kórház gyermekorvosa szerint meghalhatott volna a húgom, mert annyira keveset evett, be volt gyulladva a fogínye és semmit sem evett meg. :( Enyhe értelmi sérültként sosem fog elköltözni a szüleimtől, sajnos, és egy hanyag doktornő miatt van az egész. Ma egy ilyen babánál egyből elkezdik a fejlesztést minden szinten!
Még nincs gyerekem, de mindenképp körbekérdeznék és tápszert váltanék a helyedben. Remélem veletek nem lesz semmi gond és nem jártok hasonlóan, mint mi, szerencsére ma már fejlettebb az orvosi hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!