Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisbabám 2 napja nem...

2 hetes kisbabám 2 napja nem kakál, de erőlködik folyamatosan. Espumizan cseppet kap attól a pukik jönnek de más nem. Szélcsővel és langyos kamilla teával már próbálkoztam, de eredménytelenül. Amint jön egy puki sírni kezd. Mit próbáljak még?

Figyelt kérdés
Napi 2 etetésre tudok neki anyatejet adni, a többi 6 tápszeres etetés.
2022. márc. 25. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Kislányom 3 hetes koráig nálunk is ugyanez volt a tápszer és anyatej aránya, és ugyanez volt a problémánk is. Mi infacol-t használtunk espumisan helyett, az szerintem valamivel hatásosabb. De nálunk onnantól szűnt meg a probléma, hogy kizárólag tápszeres lett.
2022. márc. 25. 17:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Emlékszel esetleg mennyi idő kellett míg jobb lett miután már csak tápszert kapott?

Sajnos tegnap vissza kellett nyitni a császár sebem, antibiotikumot kell szednem, így ma már nem adtam neki anyatejet.

2022. márc. 25. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Úgy 1-1,5 hét volt, ha jól emlékszem. De infacolt adtunk neki még akkor is egy darabig.

Jobbulást kívánok!

2022. márc. 25. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem adtam neki semmit. Szelcsovel naponta volt szeklete.
2022. márc. 27. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló! És nem gáz, hogy csak szélcsővel volt széklete? Utána azért sikerült neki magától is? Nekünk is ez a helyzet a most egy hónapos babánkkal...már 4 napja csak szélcsővel kakil és kicsit félek, hogy hozzászokik és nélküle nem fog tudni.
2022. ápr. 23. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Azóta mi is mindent kipróbáltunk és nálunk is az Infacol vált be. Mióta kapja minden nap van kaka és már szinte fel sem veszi ha pukizik, nemhogy felsirjon rajta. Valamint minden pelenkázás előtt van egy kis pocaktorna.

5-ös egyébként nekem a védőnő és a doki is azt mondta hogy nem gond ha csak szélcsővel kakál a lényeg hogy kijöjjön és ne kínozza, mi is napokon át próbáltuk de nem tudnak úgymond hozzászokni.

Ha még nem próbáltátok én tényleg az Infacolt ajánlom.

2022. ápr. 23. 21:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!