2 honapos kislanyom,mar 2 lassan 2 hete nem tud magatol kakilni. Erolkodik,de csak puki jon. Csak ha homerozom,akkor tud kakilni de nem szeretem ezt csinalni mert olvastam h hozzaszokhat?
Figyelt kérdés
Jovohetre van idopontunk az orvoshoz,de valakinek volt mar ilyen? Mitol lehet es es mit tudnek csinalni hogy magatol is kakaljon? Zold szinu a kaki is.2022. okt. 28. 18:45
11/23 A kérdező kommentje:
Nestle Beba 1et kap.
Mi Nemetorszagban elunk,nemtudom hogy ott van e ez a fajta tapszer
2022. okt. 28. 19:30
12/23 anonim válasza:
Tápszerváltás, biogaia, esetleg valami patikai cucc.
13/23 anonim válasza:
Esetleg van ott kint Laevolac szirup? Azt is meg lehetne próbálni.
Egyébként pedig igen, tápszerváltás kell.
14/23 A kérdező kommentje:
Legelsonek meg a Pret kapta,aztan valtottunk erre az 1re ugyanugy volt kaki mindig. Aztan valtottunk masik markara az Aptamilra es onnantol kezdve nem volt aztan ujbol visszatertunk a beba 1re de semmi
2022. okt. 28. 19:45
15/23 anonim válasza:
Németországban minden gyógyszertárban tudnak tanácsot adni (én is ott élek)
16/23 anonim válasza:
A lányomnak adhattunk akármilyen tápszert, ő sem tudott kakilni. Erőlködött, szenvedett, fájt a hasa. Így őt is hőmérőztük. Nem szokott hozzá egyáltalán. A hozzátáplálás volt nálunk a vízválasztó, onnantól tudott normálisan kakilni. Már 11 éves nagylány, semmi problémát nem okozott nála a hőmérőzés.
17/23 flora08 válasza:
Hasonló volt a helyzet a fiamnál, 100% tápszeres volt, és hetente kakilt. Anyatejeseknél tudom normális, de tápszeresnél nem. A gyerekorvos azt mondta, szélcsővel próbáljuk. Jobb, mint a hőmérő, vékonyabb és rugalmasabb is. Nem, nem "szokik hozzá" (😩), fog tudni kakálni magától. De sajnos, ha nem megy, segíteni kell valahogy. Azt mondta, ha az sem segít, akkor a Laxaclean-nel próbálkozzunk (mert akkor nagyon be van keményedve), kíméletesebb mint egy kúp (nem volt rá szükség végül). Tápszert is váltottunk, de túl sokat nem segített. A hozzátáplálás kezdése után állt be neki (7 hónaposan, kb.), azóta kakil majdnem minden nap, de minimum kétnaponta.
18/23 anonim válasza:
A fiamat szélcs{veztem 2 naponta, hogy ne szenvedjen, semmi baja nem lett 4 hósan ahogy elkezdtem hozzátáplálni ment magától a dolog
19/23 anonim válasza:
Hát nekem hőmérőztek és azóta sem megy csak segítséggel. Egyszerűen nem alakult ki az inger és magától nem megy. Kislányom is most szenved, neki laevolacot adok, az csak puhítja a székletet illetve baby biogaiat is kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!