2 hónapos oltás után erős sírás normális? Mitől sírhat a baba?
Figyelt kérdés
A babám megkapta 2 hónaposan az oltást, és rá pár órára erősen kezdett sírni. Nem állandóan, de félek, hogy valami súlyos baja lesz.2022. okt. 6. 18:08
1/6 anonim válasza:
Nekem is sirt nagyon a babám. Merj neki lázat de simán lehet h csak nyugos. Borogasd hideg vizzel a combjat. Ha nagyon szenved adj neki egy fel kupot nyugodtan :)
2/6 anonim válasza:
Jaa 1. Vagyok. Semmi baja nem volt/ lett és a többi oltás egyáltalán nem viselte meg a későbbiekben :)
3/6 anonim válasza:
Jelen. Nálunk a 2 hónapos után ugyanez ment...de az összes többi után is mondjuk. Pedig már 10 hónapos. Az összes oltás kiütötte eddig. :( De jó esetben másnapra kialussza, vagy elmúlik 1-2 nap alatt ez.
Kitartást, tudom mit érzel, az én lányom ma kapta a 2. bexerot és délután óta sírás van.
4/6 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? 1 vagyok . Tényleg érdekel
:)
5/6 A kérdező kommentje:
Éjszakára megnyugodott. :)
Félek a többi oltástól is nagyon. Remélem, hogy nem lesz semmi baj később sem.
2022. okt. 7. 08:05
6/6 anonim válasza:
5 Én is remélem, ki tudja mi van ezekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!