Kisfiút vagy kislányt szeretnétek inkább és miért?
Fiút
3. Gyerek lesz - a fiú kisebb holmikból állunk jobban, azokat nem csomagoltam el mélyen.
Amúgy mindegy….
Nem szurkolok egyikre sem jobban..
Csak a fiúra kisebb agyalás lenne🤷🏻♀️, a név ötlet is megvan…
Kislányt szerettünk volna inkább, de most kisfiúnk lesz. Tulajdonképpen azért jobban izgultunk, hogy egészséges legyen, és szerencsére eddig minden rendben van.
Nem tudom már, hogy mi miatt szerettünk volna inkább kislányt, mert ahogy megtudtuk, hogy fiú, már mindketten “át is kattantunk”, és eszünkbe sem jutott, hogy sajnáljuk, hogy nem lány lett..
Nekem mindegyiknél mindegy volt és nem azok lettek, amihez jobban húzott a szívem.
Elsőnek inkább kislányt szerettem volna. Másodiknak úgy voltam vele ha kisfiú, akkor legyen a kicsi is fiú. Harmadiknál inkább kisfiú felé húztam, mert a nagyobbal elég nagy a korkülönbség, úgy voltam vele ha kisfiú lenne, talán közelebb lehetnének egymáshoz. A kislányom még csak 5 éves és nagyon gondoskodó természet, meg ő egyszer fiút akart, egyszer lányt. Ő pedig kislány lesz. :D
De én mindig örültem, mikor megtudtuk a nemét.
Én nagyon kislányt szerettem volna.
A kislányos dolgok sokkal jobban vonzottak.
Csini rucik, fejpántok, lányos színek. Frozen 😏Játékban is inkább teázás, babázás.
Inkább lennék egy férfi anyósa. Szerintem egy vővel sokkal jobban ki tudnék jönni, mint egy másik nővel. És mivel nő vagyok, ezért a szüleim révén van előttem pozitív példa, hogyan kell hozzáállni egy vőhöz, az ismerős terep.
Unokák terén általában az anyai nagymama a fő mama (ha nem lakik messze), mert egy anya ha jó a kapcsolat, a saját anyját hívja segítségül, nem az anyósát. Én jóban vagyok az anyósommal, de bármi van, anyukámat hívom.
A lányos gondokat, bajokat értem, hiszem mindenen én is keresztül mentem.
És a legfelszínesebb okom, hogy a kislányok szebbek :D
Összességében ha bemegyek egy gyerekekkel teli helyre, a kislányok többségében szebbek. És hát csinosabban fel lehet őket öltöztetni.
Egy 10 éves kislányra simán mondjuk, hogy mennyire cuki, de kis aranyos, de egy 8-10 éves nagyfiúra már nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!