Akik egy szobában alszanak a babával nem néznek tv-t esténként?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos, mellettem alszik kiságyba éjjel, viszont mióta megszületett be se kapcsoltam a tv-t este, pedig korábban el se tudtam aludni nélküle. Megmondom őszintén kicsit már hiányzik, de nem merem bekapcsolni mert az ő és a mi ágyunk is pont a tv-vel szembe van és félek, hogy zavarná a hang vagy fény. Napközben nincs ilyen gond. Nappaliban alszik, szól a háttérben a tv, mindig beszélünk körülötte szóval hozzá van szokva, nem is zavarja. De este mikor felviszem a hálóba már nem szól tv, sötét van és nagyjából csend.2022. okt. 5. 20:28
21/27 anonim válasza:
Aki nem néz TV-T a gyerek mellett miért lett lepontozva ?! 😅
22/27 anonim válasza:
Nappaliban van a tv, este nézzük miután elaludt.
Igen, ne legyen csend meg blabla, de a tv zaja pont nem az, amit egy csecsemőnek hallgatnia kellene. A villogó fényről nem is beszélve. Ha nem megy a tv az nem jelenti azt, hogy halálos csend van.
23/27 anonim válasza:
Ha elaludt a baba, kikapcsoltam, de ha lefeküdni készültünk általában már akkor.
24/27 anonim válasza:
A hàlóba nincs tv szóval eleinte amíg öbölbe van nem fogja zavarni, a nappaliba ahol később lesz a kiságyban ott van tv, de elenyésző mennyiségben van bekapcsolva.
25/27 anonim válasza:
Annak az idiótának üzenem aki szerint nincs szex, hogy a gyerek tudjon csendben aludni.
Képzeld nem a gyerek feje felett szexelünk csendben, azon kívül a házunknak van 10 másik helyisége. Van egy üres szobánk, nappalink ha ágyban szeretnénk, de pl a zuhany alatt sem utolsó. Szóval köszi, hogy aggódsz a házasságomért, de van fantáziánk.
27/27 anonim válasza:
Másfél éves, nem nézünk tévét amúgy sem. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!