Akik egy szobában alszanak a babával nem néznek tv-t
esténként?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos, mellettem alszik kiságyba éjjel, viszont mióta megszületett be se kapcsoltam a tv-t este, pedig korábban el se tudtam aludni nélküle. Megmondom őszintén kicsit már hiányzik, de nem merem bekapcsolni mert az ő és a mi ágyunk is pont a tv-vel szembe van és félek, hogy zavarná a hang vagy fény. Napközben nincs ilyen gond. Nappaliban alszik, szól a háttérben a tv, mindig beszélünk körülötte szóval hozzá van szokva, nem is zavarja. De este mikor felviszem a hálóba már nem szól tv, sötét van és nagyjából csend.
Mi stúdió lakásban laktunk a gyerek 1 éves koráig.
Ritkán tv-ztunk este, de ha igen, akkor a kiságyat letakartuk egy pléddel (az oldalát, ami a tv felé nézett) és felkapcsoktuk az állólámpát, hogy a villogás ne zavarja a gyereket meg persze viszonylag halkan ment.
2022. okt. 5. 22:04
12/27 anonim válasza:
Hálóba nem kapcsoltuk be azóta este, én is azon aludtam el, 3.5 éves, leszoktam róla.
Én a nappaliban tévézem.
Ő nappal is bent alszik, így sosem aludt zajban.
Volt hogy megpróbáltam bekapcsolni, de ha hangot adtam rá felkelt, némán meg nem nagy élmény.
2022. okt. 5. 22:10
13/27 anonim válasza:
Ezek szerint szex sincs...mert zavarja a hang.
Ez nem a hosszú házasság titka.
2022. okt. 5. 22:21
14/27 anonim válasza:
De , most is nèzek, a kicsi meg bent a hálòszobában az ágyában 🤷 Nálunk nincs ott TV, s nem is lesz, mi sem arra alszunk, hanem sötètben, nyugiban. Max a hidegpárásìtò megy.
2022. okt. 5. 22:53
15/27 anonim válasza:
Nincs hálóban tv, nappaliban van csak. Így ilyen nálunk sosem volt.
2022. okt. 5. 23:38
16/27 anonim válasza:
Nem nézünk. Mobilon nézünk filmet vagy a laptopon.
2022. okt. 6. 01:20
17/27 anonim válasza:
Mi néztünk és nézünk TV-t. Nem zavarja, nem is érdekli. Alszik békésen.
2022. okt. 6. 07:48
18/27 anonim válasza:
Nincs tévénk. Egy kis youtube-ot nézek mellette fülessel.
2022. okt. 6. 07:56
19/27 anonim válasza:
Én beszoktam kapcsolni, nagyon halkan, ha hosszú az éjszaka és nem alszik, vagyis inkább ha nehezen alszunk el. Pl elringtom leteszem de 5 perc múlva fent van és így tovább vagy 10×. Éjszaka közepén nem szoktam nyilván. De kicsit jobban viselem, mintha ketten járkálgatnánk a sötét szobába fel alá. Van amikor inkább arra ébred hogy kikapcsoltam.
2022. okt. 6. 08:22
20/27 anonim válasza:
Mind a 2 gyerek mellett nappal is és este is tv-ztünk.
Tesoméknál pl siri csendnek kellett lennie amikor altatot/aludt abgyerek. Azóta 3 éves az oviban sem tud elaludni, illetve otthon is csak ha szó szerint némaság van.
Az én gyerekeim mellett sosem volt csend. Ha aludtak akár porszívózni is tudtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!