Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik egy szobában alszanak a...

Akik egy szobában alszanak a babával nem néznek tv-t esténként?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hónapos, mellettem alszik kiságyba éjjel, viszont mióta megszületett be se kapcsoltam a tv-t este, pedig korábban el se tudtam aludni nélküle. Megmondom őszintén kicsit már hiányzik, de nem merem bekapcsolni mert az ő és a mi ágyunk is pont a tv-vel szembe van és félek, hogy zavarná a hang vagy fény. Napközben nincs ilyen gond. Nappaliban alszik, szól a háttérben a tv, mindig beszélünk körülötte szóval hozzá van szokva, nem is zavarja. De este mikor felviszem a hálóba már nem szól tv, sötét van és nagyjából csend.
2022. okt. 5. 20:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
55%

Mi stúdió lakásban laktunk a gyerek 1 éves koráig.

Ritkán tv-ztunk este, de ha igen, akkor a kiságyat letakartuk egy pléddel (az oldalát, ami a tv felé nézett) és felkapcsoktuk az állólámpát, hogy a villogás ne zavarja a gyereket meg persze viszonylag halkan ment.

2022. okt. 5. 22:04
 12/27 anonim ***** válasza:
68%

Hálóba nem kapcsoltuk be azóta este, én is azon aludtam el, 3.5 éves, leszoktam róla.

Én a nappaliban tévézem.

Ő nappal is bent alszik, így sosem aludt zajban.

Volt hogy megpróbáltam bekapcsolni, de ha hangot adtam rá felkelt, némán meg nem nagy élmény.

2022. okt. 5. 22:10
 13/27 anonim ***** válasza:
14%

Ezek szerint szex sincs...mert zavarja a hang.

Ez nem a hosszú házasság titka.

2022. okt. 5. 22:21
 14/27 anonim ***** válasza:
88%
De , most is nèzek, a kicsi meg bent a hálòszobában az ágyában 🤷 Nálunk nincs ott TV, s nem is lesz, mi sem arra alszunk, hanem sötètben, nyugiban. Max a hidegpárásìtò megy.
2022. okt. 5. 22:53
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Nincs hálóban tv, nappaliban van csak. Így ilyen nálunk sosem volt.
2022. okt. 5. 23:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézünk. Mobilon nézünk filmet vagy a laptopon.
2022. okt. 6. 01:20
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi néztünk és nézünk TV-t. Nem zavarja, nem is érdekli. Alszik békésen.
2022. okt. 6. 07:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs tévénk. Egy kis youtube-ot nézek mellette fülessel.
2022. okt. 6. 07:56
 19/27 anonim ***** válasza:
Én beszoktam kapcsolni, nagyon halkan, ha hosszú az éjszaka és nem alszik, vagyis inkább ha nehezen alszunk el. Pl elringtom leteszem de 5 perc múlva fent van és így tovább vagy 10×. Éjszaka közepén nem szoktam nyilván. De kicsit jobban viselem, mintha ketten járkálgatnánk a sötét szobába fel alá. Van amikor inkább arra ébred hogy kikapcsoltam.
2022. okt. 6. 08:22
 20/27 anonim ***** válasza:
53%

Mind a 2 gyerek mellett nappal is és este is tv-ztünk.

Tesoméknál pl siri csendnek kellett lennie amikor altatot/aludt abgyerek. Azóta 3 éves az oviban sem tud elaludni, illetve otthon is csak ha szó szerint némaság van.

Az én gyerekeim mellett sosem volt csend. Ha aludtak akár porszívózni is tudtam.

2022. okt. 6. 08:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!