Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezt hogy oldjátok meg?

Ezt hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy az éjszakai felkelést is meg kell osztani a szülők között, tehát ne mindig csak az anya keljen fel a babához.

Csakhogy a mi babánk 100% anyatejes, így kénytelen vagyok én felkelni, az apja sosem kel fel hozzá.

Szerintetek hülyeség, ha felkeltem pl pelenkázni a párom? Vagy engedjem ezt el?

2022. okt. 4. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9 hónapig tudtam szoptatni, ezidő alatt egyszer sem keltettem fel a férjem, ő nappal kompenzált, inkább nap közben aludtam, a pici addig az apukájával volt. Aztán jött egy fordulat, váratlanul megbetegedtem, ami következtében tápszeres lett a kisbabánk, ekkor már a férjem is kelt éjszaka, igazából sosem volt meg, hogy ki következik, aki könnyebben felkelt, az készítette és adta oda a tápszert. :) Mi arra jöttünk rá, hogy a kezdeti időszakban sokkal jobb volt, ha legalább egyikünk pihent éjszaka, a férjem így sokkal aktívabban tudott segíteni másnap.
2022. okt. 7. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!