Orvosi vizsgálaton hogyan oldjátok meg a pelust?
Amikor státuszvizsgálatra kell vinni a babát, és ugye levetkőztetik.
2 kérdés merült fel ezzel kapcsolatban.
1) Azontúl, hogy indulás előtt közvetlenül otthon tisztába teszitek, bent a váróban cseréltek még egyszer pelust, mielőtt bevinnétek, vagy abban a pelusban viszitek be, amivel otthonról indultatok?
2) Amikor lekerül a vizsgálat után, akkor még visszaadjátok ugyanazt, vagy ott a vizsgálat alkalmával egyuttal cseréltek is? Egyáltalán lekerül teljesen, vagy csak egy pillanatra belenéznek? Ez is homályos nekem.
Túlgondolod.
Az orvos látott már használt pelenkát. Nyilván ha a váróban berottyant, akkor kicseréled. De ha csak nem órákat utaztatok a vizsgálatra, akkor minek cserélnéd?
Egy vizsgálaton se került le teljesen, az orvos mindig visszacsatolta. Nyilván ha szarul, igazítod. Vagy bármi
#4 gondolom akkor mindenhol más mert nálunk sosincs ott egyszerre a kettő. Először védőnői statusz aztán doki másik napon.
Érthetetlen miért lettem lepontozva csak mert nálunk le kell venni a, pelenkát védőnői meresen😂😂😂😂😂😂
Hat itthon peluscsere, es vizsgalat utan pelus csere
Kb a kettő között egyszer pisil bele, ugyan minek tenném tisztába
Ha berottyant akkor nyilván leveszem róla, viszont akkor vizsgálat után azt a pelust adom rá vissza
Sőt ha az itthon ráadott pelus is tiszta, vagy 1 pisis, akkor vizsgálat után sem adok rá újat
Hogy az ördögbe tudsz ennyi mindenen agyalni.Én féltem,hogy megszúrják,hogy fájni fog,hogy lázas lesz,te meg még a pelusnál is leragadtál,nyugi.Ne gondold túl xD
Otthon tisztába teszed,azért gondolom nem órákig utazol a gyerekorvoshoz.Ott ha koszos úgyis vizsgálatkor látni fogod.Vigyél 1-2db tisztát és legfeljebb ha sok benne aminek nem kellene lennie akkor ne abba csomagold vissza hanem egy tisztába.
De ezek a pelusok amúgy egy éjszakát kibírnak,ami 8-12 órát takar.
Tehát ha nem szükséges ne cserélgesd okvetlenül,nekem kb mindig kibírták a pelenkákban oda-vissza az utat..
(15 percre van az orvosi rendelő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!