Ti ilyenkor hogy oldjátok meg a terhesgondozáson a vizsgálatot?
Én ilyenkor mindig hosszított felsőben mentem vagy szoknyában. Soha nem mentem rövid felsőben, ha nadrágban mentem.
De egyébként igen, ilyenkor alulról pucéran végig kell vonulni a vizsgálóasztalig.
Én is így vagyok ezzel,hogy hosszított felsőt veszek fel,ne "nézegessen a doki míg felmászok az ágyra
"! :) :) De rájöttem,teljesen felesleges..:) Hisz lát,a vizsgálat közben,akkor meg minek takargassam magam,neki ez a munkája,semmi extra nincs benne. Lát és kész :)
12hét+2 napos kismama :)
Én is mindig hosszított felsőben mentem, hogy takarva legyen a hátsóm. Pedig a dokimnak elparavánozott öltözőrésze és eltakart vizsgálórésze van, kb. 3 lépésre egymástól. Még vendégpapucs is van, hogy ne mezítláb, zokniban kelljen elcsoszogni az asztalig.
Hiába látott már sokszor, hiába szültem nála kétszer, ráadásul császározott, mégis mindig takarom a pucér hátsómat előtte.
"De rájöttem,teljesen felesleges..:) Hisz lát,a vizsgálat közben,akkor meg minek takargassam magam,neki ez a munkája,semmi extra nincs benne. Lát és kész :) "
Én nem is az orvos miatt vagyok így. Nálunk a kórházban ott a nővérke vagy nővérkék, plusz még néha ki-be járogatnak egyéb, ott dolgozó emberkék, szóval azért csak jobban érzi magát az ember, ha csak a vizsgáló asztalon az orvos látja és nem a fél kórház.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!