Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tökéletes állapotú ruhát...

Nem tökéletes állapotú ruhát gáz továbbadni?

Figyelt kérdés
A babám 5 hónapos, szóval nem agyonhasznált ruhákra kell gondolni, de vannak amik a mosásban ennyi idő alatt is megkoptak egy kicsit. Különszedtem ezeket a ruhákat a szebb kinőtt ruháktól (amiket elteszek az esetleges kistesónak vagy rokon kisbabáknak), és arra gondoltam, hogy leadom a védőnőnek, hogy adja oda rászoruló családoknak. Szerintetek kellemetlen ilyen ruhákat továbbadni? Amúgy van köztük tökéletes állapotú is, amit kaptunk és simán nem tetszett vagy nem találtam praktikusnak.

2022. szept. 30. 13:34
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem vállalhatatlan ruhákról van szó, tekintve hogy egy 5 hónaposnál kisebb hordta őket korábban, amikor csak feküdt egy helyben gyakorlatilag. :) Az egyetlen hibájuk, hogy nem nagy minőségek, így a mosásban megkoptak egy kicsit. Annyira nem szépek, hogy évekig rakosgassam őket, de teljesen hordhatóak. Foltos, szakadt ruhákat nem adnék tovább. Mindenesetre megkérdezem a védőnőt, ha nem tudja továbbadni őket, mennek a ruhagyűjtő konténerbe. Köszönöm mindenkinek a választ!
2022. szept. 30. 20:00
 22/23 anonim ***** válasza:
56%

"Akinek adomány kell, alapból megalázva érzi magát, ne növeljük mar azzal, hogy láthatóan használt ruhát/akármit adunk neki."

ezt felejtsük már el...

üdv, egy családsegítős, aki rendszeresen oszt ruhát, soha senki nem érezte még magát megalázva...

Egyébként nem minden védőnő tudja fogadni - tárolni, de érdemes megkérdezni. Az ingyen elvihetős sztorit én azért nem javaslom, mert akinek odaadod, sok esetben 'rajtad ragad'és kérni is fog legközelebb. Hozzánk is szoktak hozni, vagy gyerekházba is érdemes megkérdezni

2022. szept. 30. 20:25
 23/23 anonim ***** válasza:

22. válaszomhoz hozzáteszem, hogy itt a KÉRDEZŐ ÁLTAL FELVÁZOLT ruhákra válaszoltam.

Nyilván a szakadt,tiszta hipós és társai ruhák menjenek a szemétbe.

Mi is kiválogatjuk, ami olyan, az megy a kukába. De ha töredezett a mintája, vagy van rajta 1-2 halvány folt, az egy épp hozzátáplálást kezdő babának odaadható. de a törött kerekű kismotor az kuka

2022. szept. 30. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!