Nem tökéletes állapotú ruhát gáz továbbadni?
Szerintem nem gáz. Ha nem a törölgető rongy kategória
Egyébként a védőnőnél kérdezz rá, foglalkozik e ilyennel. Nálunk sem a körzetis, sem a választott sem csinál már ilyent.
"Nálunk sem a körzetis, sem a választott sem csinál már ilyent."
Védőnőt nem lehet választani
4!
Úgy értem, hogy a körzetis, akihez járumk a kötelező tanácsadásra. De a körzetis dokival nem voltam megelégedve, egy kretén, már bocsánat. Igy a városba átirattam a gyerekeket gyerekorvoshoz, akihez én jártam.
Hozzá is járunk tanácsadasra, ahol ott az ő védőnője is, aki szintén ugyan úgy megnézi a gyerekem mint a körzetis.
1#
Nem gàz tovàbbadni. Nem vagyunk szegènyek, de elfogadok és ráadok a gyerekemre nem tökéletes darabokat is. Imád sarazni, kúszni-mászni. Összekeni magát festékkel, sárral, krétapirral, viasszal. Szaggatott már el nadrágot betonlejtőn csúszkálva.
Ha álladóan csak tökéletes ruhát adnék rá, akkor hetente cserélhetném a ruhatárát. Kisbabának meg főleg mindegy. Ők még nem is látják milyen ruha van rajtuk. Az a fő, hogy kényelmes legyen tajtuk.
"Akinek adomány kell, alapból megalázva érzi magát, ne növeljük mar azzal, hogy láthatóan használt ruhát/akármit adunk neki."
Mert amúgy mi a baj azzal a ruhával, amin látszik, hogy picit megfakult már a mosásban?
Én is kaptam rengeteg ruhát barátnőktől, az ilyet simán ráadom itthonra. Most 1,5 évesen pláne, egy nap alatt leamortizálja a ruhákat, leeszi, játszik kint, huh, ahogy kinéz nap végére.. Ha mindig csak kifogástalan állapotú ruhát adnék a gyerekre, folyton vásárolhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!