Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha túlsúllyal (89kg) esek...

Ha túlsúllyal (89kg) esek teherbe, akkor a baba is nagy súllyal fog születni?

Figyelt kérdés
Apuka is testes, bár ő magas is a súlyához (100kg).
2010. szept. 26. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem lévők is irták semmi köze hozzá. Én mikor teherbe este 119!!! Kg voltam. Terhesség alatt szinte végig hánytam.Az egyetlen ellenszerem ellene az evés volt, akkor elmúlt vagy csökkent. A 3. harmad eleje volt jobb egy kicsit. De én még a szülőágyon is hányingerrel küszködtem.

Egybként én az első két harmadban fogytam. Minden honapban 2-3 kg-ot. Az utolsóban hiztam összesen 4-et. Mikor szülés után hazajöttem a korházból 18 kg-al voltam kevesebb mint teherbe esés elött. És azóta is tartom magam 100 kg alatt. A babám 3340-el született, normál uton. Könnyű szülésem volt, rögid idő alatt. Nem voltam cukorbeteg, pedig folyton ellenörizték, hátha. És nem kellett diétáznom sem. Amit megkívántam megettem. De mindent csak mértékkel.

Sok sikert neked is.

6 és fél hónapos kislány anyukája

2010. szept. 26. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de miért ne mehetne 90 kiló fölé???

Én 82-vel kezdtem a terhességet, 100 kilóval mentem szülni, semmilyen gondom nem volt a terhesség alatt.(cukor is rendben volt). 34. héten még leúsztam 1km-t hetente.Fitt kismama voltam 100kilósan is. Most 78 vagyok.

A baba 3600g lett, 57cm, semmi köze nem volt a túlsúlyhoz!

Csak ügyesen,nem kell fogyni, de zabálni sem kell, attól, hogy kismama vagy! Sok séta, és jól leszel! :-)

2010. szept. 26. 22:00
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok:) nem vagyok zabálós, én még réges rég gyógyszer mellett szedtem fel ezeket a kilókat és egyszerűen nem volt idegzetem ledolgozni, 54kg voltam:S Majd talán szülés után valahogy:)
2010. szept. 26. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!