Kell szoptatos melltarto?
Leginkább azért, mert elöl nyitható.
A kivágott sima háromszöggel az a baj, hogy amikor szoptatsz, akkor olyan helyen vághat be, hogy a mell egy része nem tud rendesen kiürülni, akkor pedig begyullad. Szerintem fontosabb, hogy kényelmes és egészséges legyen a melltartó ebben a néhány hónapban, mint hogy "szexis" fehérneműd legyen, amit egyébként úgyis többször mosol, mert a tej időnként ömlik mindenféle, hogy a szoptatás egyéb "eseményeiről" ne is beszéljünk.
3 hónapja szoptatós trikóban élek. :D Nincsenek túl nagy melleim, így én melltartó nélkül viselem itthon.
Van 2 szoptatós melltartóm (Lidl), de csak akkor használom őket, ha megyünk valahova és úgyérzem elég lesz a felsőmmel bajlódni, nem akarok a melltartóval is.
Illetve van egy 3-as szett tescos háromszög melltartóm is, azt nagyon könnyű félrehúzni és sokkal kényelmesebb, így amióta megvan, zömében ezeket hordom inkább, ha elmegyünk itthonról.
Örököltem ilyen mamás szopis melltartókat is, de azok nekem nem is kényelmesek, meg sz*rul is érzem magam bennük.
Szerintem fontos, hogy ne legyen benne merevítő, ne szorítson, de azért tartson, mert főleg kezdetben azért vannak melltájékon fura érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!