Kell szoptatos melltarto?
Nekem nem volt szoptatósom.
13 és 10 hónapig szoptattam nélküle
Valami kell, ha nem is spéci szoptatós, mert 2 számmal nő a kosárméret terhesség alatt, aztán még eggyel szülés után 😅
Meg a melltartóbetét miatt éjjel is kell hordani, így merevítő nélküli szükséges. Nekem legalábbis nem volt jó egyik régi melltartóm sem, és korábban csak merevítőseket hordtam, így muszáj volt bevásárolni. Bonprixnél van gazdaságos 3as csomagban, meg Lidliben vettem, mindkét márka bevált, annyi, hogy a Bonprix két cici között magasabb, nem csinál olyan dekoltázst, de ugye ilyenkor ez nem szempont 🤷♀️😅
Én kaptam egyet, nagyon szerettem. De csak akkor húztam fel, amikor amúgy is melltartóban lettem volna (tehát házon kívül), akkor azért elég nagy segítség volt. Volt rá példa, hogy sima melltartó volt rajtam, nem szoptatós, azért azzal sokkal kényelmetlenebb volt megoldani pl egy baráti eseményen vagy étteremben a szoptatást (diszkréten a póló alatt, félrefordulva, de érted). Otthon, főleg alváshoz, nem volt rajtam melltartó semmilyen, se szopis se más. Én szoptatós pólóban nyomultam, ez is sokaknak nem gyerebe, én pedig szoptatás után is még szívesen hordom :D
Próbáld ki, aztán meglátod, hogy tetszik :) De jól mondják a többiek, előre ne vásárolj be, nekem a terhesség alatt minimálisan, vagy inkább semennyire se változott a mellem, aztán amikor belőtt a tejem, egy éjszaka alatt nőtt két kosárméretet. Nem tudhatod előre, milyen lesz.
Csak azt hordok szoptatós toppal, egy pillanat alatt megoldom a szoptatást, most már hogy csak napi 2x3x kell, veszek fel nem csatos felsőt is, de elég macerás.
A melltartó még mindig szoptatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!