Ti vettetek már neten szoptatós melltartót? Nézegettem és sok fajtát láttam elég jó árakon, csak még ilyesmit nem vettem látatlanban. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 18:27
1/7 anonim válasza:
Én a vaterán rendeltem egy gyártótól, postaköltséggel együtt sem érte el az 1000 forintot és szerintem nagyon szuper. Most fogok csak szülni, de felpróbáltam és nagyon kényelmes. Csak a méretet kell jól eltalálni, mert cserére nem nagyon van mód.
2/7 anonim válasza:
Én látatlanban nem vennék, főleg szoptatósat, mivel szoptatáskor megváltozik a mellméret, így jobb, ha felpróbálja az ember.
Én KIKben vettem tökjó áron szép szoptatós melltartót, valamint kínaiban is 700 Ft a sima fehér.
3/7 anonim válasza:
Vettem szintén vaterán az olcsót. Egyszer volt rajtam, majd megőrültem tőle, annyira idiótán van varrva.
4/7 anonim válasza:
Én az Angilure- nél vettem a szopis melltartóimat, nagyon részletes a mérettáblázatuk, sőt még telefono is felhívtak, hogy tuti jól adtam- e meg a mértete, mert nagy körmérethez kell kicsi kosár. Nagyon szépek és jók a cicfixeik, két éve nyúzom őket és formatartóak.
5/7 anonim válasza:
Én nem vennék. Egy melltartót nem leht próba nélkül venni és még úgy is lutri, hogy órákig is kényelmes e.
6/7 anonim válasza:
Én vettem bonprixeset, és imádom.
7/7 anonim válasza:
Szia 3 gyermekes anyuka vagyok. Én csak az első gyermekemnél vettem és azt mondom totál felesleges pénzkidobás a többi melltartó is ugyan úgy megfelel a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!