Milyen sportkocsit (babakocsi) vegyek 15 hós babámnak? A chipolino márkáról mik a tapasztalatok?
max 20e lehet, de lehet használt is.
Legyen karfája, picit legalább dönthető. Jó lenne, ha könnyű lenne, és nem lenne gagyi... :)
csak ezt a képet találtam róla, már nem gyártják... a zöld az...
Nekünk Pierre Cardin 610-es van. Igaz, mi már nem használjuk, mert nem óhajt babakocsizni 15 hónaposan, de nem bántam meg, amikor 9 hónapos korában megvettem neki!
Mindannyian imádjuk és a következő gyereknek is tökéletes lesz :]
Nekünk az autósülésünk és a babakocsink is chipolino márkájú. Pár hónapja vettük meg a Chipolino Miami-t. Amint megláttam egyből beleszerettem, és az ára 20 ezer Ft alatt volt, ami nem utolsó szempont, mert nem akartam sokat költeni rá. Majdnem teljesen ledönthető a háttámlája, így a kislányom kényelmesen tud aludni is benne. Mi a bézs színűt vettük meg, belinkelem, mert annyira szép :)
Ivett!
De kár, hogy nem előbb írtad :( Ugyanebbe szerelmesedtem bele én is, de aztán lebeszéltem magam róla.
Egyébként eléggé ültethető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!