Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok a babátokra használt...

Adnátok a babátokra használt cipot?

Figyelt kérdés
13 hos a fiam,az eddigi cipoit ujjan vettem,márkásat.Most hogy kozeleg a tél,elgondolkodtam,hogy vennék téli cipot neki használtan,hisz ugysem leszunk sokat kint a hidegben és 1 cipo nem elég neki.Otthonra uj szandált vettem neki.TI hogy oldjátok ezt meg?
2010. szept. 25. 16:53
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudnám rávenni magam, hogy használtat adjak a gyerekemre, de ha rászoruló lennék, muszáj lenne. A szükség nagy úr, ezért nem kell lepontozni a szegényebbeket.
2010. szept. 27. 18:07
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!!
2010. szept. 27. 18:12
 33/36 anonim ***** válasza:
82%

én adok a gyermekemre. 2 okból:

1. Nincs pénzem újra

2. Sokkal strapabíróbbnak látom a régebbi cipőket. Mint a babaruháknál: szívesebben veszek régebbit, mint újat, jobban bízom bennük.

2010. szept. 27. 20:37
 34/36 anonim ***** válasza:
82%

A második gyerkőcnél is nekiindultam új "elsőcipő" venni.Nem jött össze!Belefáradtunk a 15. pár felvehetetlen vagy épp az elvárásaimnak meg nem felelő cipők válogatásába.Azóta csak használtakat vettem neki..és láss csudát!-mind tökéletes a lábára!

S ha csak lehet,mezítláb van!

2010. szept. 27. 22:21
 35/36 anonim ***** válasza:
75%
Még nem jár a lányom, így még nem kell neki cipő, de én ujjat szeretnék majd neki venni!
2010. szept. 27. 22:25
 36/36 anonim ***** válasza:
35%

Nem, mert kell hogy egy kis alakuló talpboltozat magától alakuljon, ne más cipő talpvonalát kövesse.

Másrészt meg én mindenből újat veszek neki, alapbl nem szeretem a használt cuccokat neki. Ez nem sznobság és nem állunk túl fényesen (átlag életszínvonalon élünk, gyed+férjem 90.000 fizuja) de a gyereknek mindig mindenből újat veszek.

2010. szept. 28. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!