Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok a babátokra használt...

Adnátok a babátokra használt cipot?

Figyelt kérdés
13 hos a fiam,az eddigi cipoit ujjan vettem,márkásat.Most hogy kozeleg a tél,elgondolkodtam,hogy vennék téli cipot neki használtan,hisz ugysem leszunk sokat kint a hidegben és 1 cipo nem elég neki.Otthonra uj szandált vettem neki.TI hogy oldjátok ezt meg?
2010. szept. 25. 16:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem
2010. szept. 27. 12:00
 22/36 anonim ***** válasza:
87%
szép, anyukák és itt tartunk, lepontoztak azért mert azt mertem írni, h párszáz forintért megveszem a gyereknek a motorozós cipőjét és még jobb cipőben jár a gyerekem az udvaron, mint egyeseknek az utcán. Hát ez van, a barátnőmnek van egy csomó ismerőse, akik szabadulni akarnak a babacuccaiktól, évek óta tárolgatják és igen, vettem bizony 600 ft ért párszor hordott adidast!
2010. szept. 27. 12:11
 23/36 A kérdező kommentje:

én mindenkit felpontoztam,elfogadom ,aki azt mondja ,hogy csak ujjat a gyerekre,meg azt is,hogy lehet használtat is.én azt hiszem,ah veszek neki téli cipot,amit naponta fél orát fogunk használni,na szerintem attol nem megy tonkre se a cipo se a lába.Nem pénz kérdés,csak egyszeruen felesleges kidobni annyi pénzt ujra,és 1 cipo ugysem elég a kov. télre meg ugyis nagyobb kell neki,Koszonom a válaszokat.

Még annyit,én az 1. fiamnál a cipoket mind orokoltuk unokatesotol,nem is fordult meg a fejemben,hogy ne adjam rá,most 11 éves semmi baja,szerencsére a lábának,talán annak idején nem foglalkoztak ennyit ezzel a kérdéssel,ja és még ami jo állapotban volt én ios tovább ajándékoztam.

2010. szept. 27. 12:17
 24/36 anonim ***** válasza:
84%
99%-ban használt ruhákat hordanak a gyerekeim ,de a cipő tabu. Abból nem kapnak használtat, mert minden láb egyedi, nem jó egy más által kitaposott cipővel elrontani a gerincüket/talpukat.
2010. szept. 27. 12:24
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Simán adnék, sőt, adok is. Persze megnézem, hogy milyen állapotban van, kimosom, stb ...

Semmi baj nincs belőle.

2010. szept. 27. 12:41
 26/36 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy adnék, nincs semmi baja attól, hogy valaki már használta. Nekünk eddig 1 pár új cipőnk van és 1 pár új szandink. A többit mind úgy kaptuk vagy vettem használtan. 14 hós a kisfiam, de még nem indult el, most kezd járkálni. Első cipőnek azt mondják jobb az új mert akkor az ő lábához fog alakulni. Igazából nekünk több első cipőnk is van. A legelső használt volt, de mivel akkor még nem járt nem volt szempont, hogy újat vagy használtat adok-e a lábára. Amit elvileg első cipőnek vettünk újonnan azt ki is nőtte mire tudta volna rendeltetésének megfelelően használni. Most már nem tudom beletömni a lábát mert kicsi neki és egyébként magas a lábfeje a kisfiamnak így még nehezebb cipőt találni rá.

Ha már tud járni a kisfiad akkor nyugodtan vehetsz neki télre használt cipőt. Vagy úgy is lehet, hogy veszel egy használtat és veszel egy újat, egy cipő úgy sem lesz elég ahogy írtad is.

2010. szept. 27. 13:29
 27/36 A kérdező kommentje:
igen ugy is gondoltam,hogy egyet veszek ujat egyet meg használtat.
2010. szept. 27. 13:37
 28/36 anonim ***** válasza:

Szia nekem 2 éves akisfiam és talán ha vettem neki 3-4 x uj cipőt!!

Természetesen ha agyon van járva és használva nem adom rá!!!

Nekünk olyan szerencsénk van hogy pont nagyon gyerekek vannak a a családban és igy könnyebb!!!

De mondom az agyon kitaposott cipőt nem adnék a lábára!!

Üdv egy 2 éves kisfiu anyukája Niki

2010. szept. 27. 14:17
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát eddig úgy voltam vele hogy a cipő az amit nem veszek használtan,de miután megvettem az Elefantent 8000 Ft-ért és 2 nap után lemotorozta úgy döntöttem veszek neki.Hosszas keresgélés után pár ezer forintért csak merev kínait kaptam volna és úgy voltam vele egy kevésbé kitaposott Siesta jobb lesz a lábának mint a merev kínai.Így lett elmenős cipőnek egy alig használt cipő Siesta 1500 Ft-ért egy bababörzén.Mivel a játszós van rajta többet az legyen a jó minőségű,az elmenős meg ilyen.18 hós a lányom eddig csaj új lábbelit adtam rá,de anyagilag nemigen lehet bírni 2-3 drága cipőt(hogy váltás is legyen).Én így döntöttem azt hiszem nem rosszul.
2010. szept. 27. 15:10
 30/36 anonim válasza:
100%
ÉN eddig csak használt cipőt adtam rá,mert nincs annyi pénz,hogy márkás és jó cipőket vegyek neki újonnan.Használtan meg ugyanazt a márkát töredékéért veszem.
2010. szept. 27. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!