13 hos a fiam,az eddigi cipoit ujjan vettem,márkásat.Most hogy kozeleg a tél,elgondolkodtam,hogy vennék téli cipot neki használtan,hisz ugysem leszunk sokat kint a hidegben és 1 cipo nem elég neki.Otthonra uj szandált vettem neki.TI hogy oldjátok ezt meg?
Én használt cipő párti vagyok-de ez a topik megint heves indulatokat fog szülni :(
+1 szavazat a használtra /a lányomra is azt adok!
2010. szept. 25. 17:02
2/36 anonim válasza:
nehogy:S:S:S lábgombás lesz...istenem amikor én 1éves voltam konkrétan a nővérem játékbabájának a cipőjét hordtam
2010. szept. 25. 17:02
3/36 anonim válasza:
Cipöt nem jó használtan venni, mert mindengyerek kicsit máshogy tartja a lábát menés közben és eszerint kopik, Ha használt a cipö, akkor nem az ö lábának megfelelöen áll, és nagyon sokat árthat.
2010. szept. 25. 17:04
4/36 anonim válasza:
Persze! Épp ma vettem neki egy szupi Nike-t 8OOO Ft helyett 25OO-ért, csak azért, mert egy kisgyerek már felvette előtte párszor. Mi baja lenne tőle? Ha nincs kitaposva a talpa, és jó állapotú, én mindig megveszem a használtat.
2010. szept. 25. 17:05
5/36 anonim válasza:
17:04-nek: az azért látszik, hogy ki van-e járva a talpa. Olyat nyilván én sem veszek meg. De van olyan is a használt között, amit kb. 3-4x vislet egy gyerek, annyi idő alatt nem tudja kitaposni, a saját lábára formálni a cipőt.
2010. szept. 25. 17:07
6/36 anonim válasza:
én alapból újat vadászok és olcsót, szinte egész évben, minden méretet pásztázom....nekem néha az a bajom a használttal h van aki szinte új árba adja, pl akartam egy bizonyos típusú nike-t és 4000-ért találtam csak.....De: pl vettem szinte vadiúj, kifogástalan állapotú márkás cipőt 600 ft-ért, ill. bőr cipőt motorozáshoz 300-ért...szóval ennyiért a gyereknek még a játékhoz is jó minőségű, szép cipője van!
2010. szept. 25. 17:07
7/36 anonim válasza:
nem, inkább olcsóbb legyen, de ne kínai (deichmann). De csak is új. Hiába használják csak 2-3 hónapig, akkor is kitapossa.
2010. szept. 25. 17:08
8/36 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs a használt cipőkkel, sőt! De figyelj a következőkre, mert épp minap láttam egy adást a tv-ben a túl sokat hordott cipőkről. Légy figyelmes az állapotára. Arra, hogy a sarka ne legyen letaposva, ellazulva, legyen benne jó minőségű talpbetét, a lábát stabilan tartsa, ne lötyögjön benne. Őszintén megmondom, nem tudom, hogy egy ilyen kicsi gyermek milyen sokat járkál, gondolom nem annyira sokat, de azért mégis jobb vigyázni. Az emberek 40%-nak, pláne a 14-18 év közötti fiataloknak azért vannak a gerincproblémáik, mert nem megfelelő lábbeliket hordtak(vagy túl elhasználtat, vagy tényleg nagyon gyenge márkájút... persze a sok űlés is közrejátszott, de ez mellékes.)
Szerintem vehetsz használtat, de légy figyelmes milyen terméket veszel!
2010. szept. 25. 17:09
9/36 anonim válasza:
ha használtat veszek mindenképp személyesen szeretem venni és azt is jó látni h ki hordta előtte.....internet nekem kicsit zűrős, nagyon látszik, h mennyit volt hordva, ha kicsit ki van már járva akkor nem veszem meg....de hány olyan ember van aki megveszi a cipőt aztán kétszer van a gyerek lábán?....nagyon sok
2010. szept. 25. 17:11
10/36 anonim válasza:
Én már vettem használt cipőt, sőt eddig még csak azt vettem. Igaz, még csak 9 hónapos, de már lépeget. 2 pár cipőt személyesen vettem, egyik ebből egy magasszárú bőr cipő, alig használt, 500 Ft volt. Vettem egy párat a teszveszen is, az még bőven nagy rá, és szerencsére pont olyan újszerű volt, ahogy az eladó írta, szintén tiszta bőr, 1000 Ft volt.
Persze nem csak használt cipőt fog kapni, de az ilyen kis méretekben nagyon jókat ki lehet fogni, ilyenkor még keveset hordják (főleg babakocsiban) és alig koptatják a cipőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!