A gyermek hány hónapos korában érdemes megtartani a keresztelőt?
Figyelt kérdés
2022. szept. 1. 09:10
21/25 anonim válasza:
Kifogytak az ötletek, mit lehetne facebookra posztolni?
22/25 anonim válasza:
15 hónapos volt, tavasz végén lett keresztelve egy ismerős pap által, szóval csak 15 perc volt az egész és csak a szűk családi kör volt ott, nem a mise keretein belül tartottuk, szerintem ki sem bírta volna a gyerek. Így volt a lehető legjobb megoldás! :)
23/25 anonim válasza:
Esküszöm nem értem, miért kellett ennyi választ lepontozni, semmi rosszat nem írtak...
24/25 anonim válasza:
1-es valaszolo, nem a viztol faztal meg 🤦🏻♀️ Felnott letedre tudd mar, hogy olyan mint megfazas nem letezik ez egy ostoba magyar forditas, bakteriumtol es virustol btegeszunk meg, nem a hidegtol, nem a viztol. 🙄
Kerdezo, ha gyerekkoraban akarod, teljesen mindegy.
En megvarom mig felno, es donthet rola, hisz ez a maganugye.
25/25 anonim válasza:
Engem 3-4 évesen kereszteltek. Emlémszem is rá valamennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!