Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes etetőszéket kérnem 9...

Érdemes etetőszéket kérnem 9 hós lányom keresztelőjére?

Figyelt kérdés
Olyat gondoltam, ami fából van, és kis faasztal is van hozzá. A kettőt egymásba helyezve magas etetőszék, külön viszont kisszék és kisasztal. Remélem tudjátok milyenre gondolok. Gondoltam az majd jó lesz még 1-2-3 éves koráig, mert majd rajzolhat meg ilyesmiket csinálhat rajta. Vagy inkább külön műanyag széket és asztalkát kérjek? A fából készültet ki tudja még használni vajon a lányom? Melyik lenne jobb szerintetek? Köszi a válaszokat.
2010. aug. 10. 14:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

nekünk ilyen volt a kikában vettük lengyel cucc.

sokáig tudja használni mert elég széles és talán az egyedüli gond az hogy az asztal lapja farost lemez szerü kartonpapir!!!!! megnéztük kétszer is mert mielött elpakoltuk letakaritottam és felázott a fa dekorfólia róla

szóval majd ki kell cserélni fadeszka lapra.

7990.- volt és jó lett volna sokáig de a kislányom 14 hósan felkéreckedett hozzánk a nagyszékre - párna van a feneke alatt- és úgy eszik rendes tányérból rendes pohárból- ő kérte igy..

eltettük és egy 50x70 cm helyre összeraktuk.

szerintem jó ajándék!

2010. aug. 10. 14:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az jó ötlet, mert etetőszék kell, pláne majd most, mikor elkezd járni, nem akar megmaradni az öledben hogy egyen! Kb. 2 éves korág etetőszékben esznek a gyerekek! Később meg gyurmázhattok rajzolhattok rajta!
2010. aug. 10. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet a fa szék .
2010. aug. 10. 15:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Esetleg még valami ötlet, ami jól jöhet majd még a babának?
2010. aug. 24. 13:40
 5/11 anonim ***** válasza:
nekünk ez a fa van,és imádjuk-19 hós a lányom
2010. aug. 24. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Szülőkaros tricikli, ami leesésgátlós, és van lábtartója, tehát már akkor tudod vele vinni, amikor már stabilan ül, és később ő tudja tekerni.
2010. aug. 24. 13:50
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi Banyuci a tippet. Jó ötlet, de pont most egy hete kapott olyat a lányom.
2010. aug. 24. 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez a fa szék+asztal = etetőszék volt. De ahogy nőtt a kislányom egyre mozgékonyabb lett és végén már szinte felállt benne ( ha nem lettem volna ott). Eztért mi lecseréltük (kaptuk használtan) olyanra aminek a tálcáját szinte a hasáig tudom tolni és így nem tud felállni. A kisszék + asztalka külön van letéve és rajzolgat rajta.
2010. aug. 24. 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálunk az volt a baj a kisasztalos etetőszékkel,hogy felállt benne a fiam és volt hogy hanyatt vágodott volna ha nem kapok utána.

A lányomnak már ilyen van,szerintem ilyet "kérj"

[link]

Vagy babytaxit esetleg kerti csúszdát:)

2010. aug. 24. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Tapasztalat: 3 éves korig simán használható a fa etetőszék, szerintem nagyon jó ötlet! Mi imádtuk :)))

Ráadásul ajándéknak is kifejezetten jó, hiszen kapható már 8ezerért is, de jóval többért is (pl. ami dönthető, nagyobb a tálcája vagy csak drágább a bolt...).

2010. aug. 24. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!