Érdemes etetőszéket kérnem 9 hós lányom keresztelőjére?
nekünk ilyen volt a kikában vettük lengyel cucc.
sokáig tudja használni mert elég széles és talán az egyedüli gond az hogy az asztal lapja farost lemez szerü kartonpapir!!!!! megnéztük kétszer is mert mielött elpakoltuk letakaritottam és felázott a fa dekorfólia róla
szóval majd ki kell cserélni fadeszka lapra.
7990.- volt és jó lett volna sokáig de a kislányom 14 hósan felkéreckedett hozzánk a nagyszékre - párna van a feneke alatt- és úgy eszik rendes tányérból rendes pohárból- ő kérte igy..
eltettük és egy 50x70 cm helyre összeraktuk.
szerintem jó ajándék!
Nálunk az volt a baj a kisasztalos etetőszékkel,hogy felállt benne a fiam és volt hogy hanyatt vágodott volna ha nem kapok utána.
A lányomnak már ilyen van,szerintem ilyet "kérj"
Vagy babytaxit esetleg kerti csúszdát:)
Szia! Tapasztalat: 3 éves korig simán használható a fa etetőszék, szerintem nagyon jó ötlet! Mi imádtuk :)))
Ráadásul ajándéknak is kifejezetten jó, hiszen kapható már 8ezerért is, de jóval többért is (pl. ami dönthető, nagyobb a tálcája vagy csak drágább a bolt...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!