Érdemes etetőszéket kérnem 9 hós lányom keresztelőjére?
Figyelt kérdés
Olyat gondoltam, ami fából van, és kis faasztal is van hozzá. A kettőt egymásba helyezve magas etetőszék, külön viszont kisszék és kisasztal. Remélem tudjátok milyenre gondolok. Gondoltam az majd jó lesz még 1-2-3 éves koráig, mert majd rajzolhat meg ilyesmiket csinálhat rajta. Vagy inkább külön műanyag széket és asztalkát kérjek? A fából készültet ki tudja még használni vajon a lányom? Melyik lenne jobb szerintetek? Köszi a válaszokat.2010. aug. 10. 14:25
11/11 anonim válasza:
Jó ötlet, de nálunk az örökmozgó kisfiamnak, csak a mamiknál vált be. Itthon stabil Chicco etetőszéke van, amiben akár ott tudom hagyni, amíg én gyorsan a kajciját előkészítem. A nagyszülőknél nem akartunk drágább etetőszéket venni. Hihetetlen mozgékony a fian, de nyugisabb gyereknél lehet, hogy elég. Mi sokat utazunk, és az autóban is elfér az első és a hátsó ülés között összehajtva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!