Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell fozeléket csinálni...

Hogyan kell fozeléket csinálni egy 8 hós babának?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Írok egy példát: 4-5 kis kocka csirkemellet fehérre pirítok egy nagyon kevés olivaolajon, felengedem vízzel, teszek bele sárgarépát, kevés fehérrépát. Ha a répa felig puha, hozzáadok pár kocka cukkinit, krumplit. Enyhén sózom és puhára főzöm. Utána botmixerrel aprítom.
2010. szept. 24. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, én nem bonyolítottam túl a dolgot: megfőztem a zöldségeket és leturmixoltam. Annyi. Jó sűrűre. Vagy krumplit tettem hozzá, hogy sűrítse. Hússal, sajttal, tojássárgájával lehet már neki keverni. Vagy anyatejjel is. De azt csak akkor tedd bele, ha már langyosra hűlt a főzi, különben irtó büdös lesz. :D
2010. szept. 24. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy sűrítsd be,mint magatoknak. Rántva vagy habarva. Nem kell már turmixolni,lehet darabos is ,ha 8 hónapos.
2010. szept. 24. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Tejet, tejfölt 8 hónapos nem ehet még. Mivel habarja? Mondjuk kefírrel vagy natúr joghurttal lehet...

Én még nem adtam 8 hónaposan darabosat. Bébiételben sem ette meg azokat. Kiköpdöste a darabokat. :D

2010. szept. 24. 21:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem rántom, habarom még. Apró darabok lehetnek benne, de az én babámnak még nincs foga, így csak olyan pici darabokat adok neki, amit szét tud nyomni az ínyével. Nagyon egyszerű főzit csinálni: a husit kicsit a zöldség előtt teszed oda, aztán a zöldségek, végül turmixolás. Nem kell túlbonyolítani.
2010. szept. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!