Kivalthatok mar egy etkezest? Hogyan kell fozeleket csinalni? Milyet ehet kislanyom?
1. szerintem még korai a hozzátáplálás
2. kiváltani úgy szokás, hogy először szopi, aztán megkóstoltatod vele 1-2 kanállal ebédre. Utána ha tetszik neki, pár nap után először kóstoljon, egyen amennyit kér, majd ha szeretne, szoptasd meg. Később egyre többet eszik és előbb-utóbb nem kell a cici ebéd után. egy héttel ezután próbáld az uzsonnát is kiváltani gyümölccsel vagy tejpéppel a leírt módon. ha ez is megvan, jöhet a vacsi.
3. krumplival kezdd, és később is ez legyen a főzije alapja, ehhez keverd majd a többit. Só nélkül, magában főzd meg, saját levével turmixold, botmixerezd vagy villával nyomkodd pépesre, püré sűrűségűre és úgy add neki. Ha megszokta a krumplit, lehet hozzáfőzni salátát, sütőtököt, répát, zellert, b és k betűst nem. De egyszerre egy dolgot vezess be. Én kevertem neki az általam főzött krumplit az üveges bébiétellel, barackkal vagy brokkolipéppel például. Ezeken rajta van, mikortól lehet.
4. Húst 8 hónapos kortól lehet, halat is. Én adtam neki tőkehalfilét, édesvízi harcsát, pontyot, szintén megfőzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!