Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már eszi a 4 hónapos kisfiam...

Már eszi a 4 hónapos kisfiam az almát. Egy étkezést kiválthatok két almával, vagy az túl sok?

Figyelt kérdés

A tápi, amit eszik 180 mili víz+ a tápszer, és a két alma is lereszelve 180 mili lett.

köszi

2011. máj. 21. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg kiválthatnál, de szerintem még korai.Gondolom, most kezdtél hozzátáplálni.Nem kell azonnal kiváltani egy étkezést, ráér az még. (szerintem) Adhatsz neki almát, de szerintem egy ilyen pici baba még kapjon utána tápszert.Ebben a melegben egyébként is szüksége van a folyadékra.Én 4 és fél hónaposan kezdtem hozzátáplálni, és fél éves volt, mire az ebédet kiváltottuk.Szerintem nem kell ezzel annyira sietni.
2011. máj. 21. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon korai ki is váltani étkezést, szerintem egy hónapig csak kóstoltassatok

de persze ki lehet ha ragaszkodsz hozzá

2011. máj. 21. 13:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod, hogy két almát adsz neki, tápszer helyett, akkor nem. Később sem. Az almának nincs semmi tápértéke, soha nem lesz teljes étkezés. Később is csak ha dúsítod valamivel (általában keksszel szokták), de vannak gabonapelyhek (zabpehely, tönkölypehely-például)

Önmagában nem jó az alma. Esetleg majd később a banán. De gyümölcs inkább csak nasi, mint teljes értékű étkezés.

2011. máj. 21. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!