Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek kiválthatok igy...

Szerintetek kiválthatok igy egy étkezést?

Figyelt kérdés
7 hónapos a lányom és nem egy nagy evő. Nem szoktam méregetni mennyit eszik, de tudom hogy egy alkalommal kb 120 ml tejet szokott szopizni. Már egy hónapja adom neki a főzelékeket és egy fél bébiételnél több nem kell neki (kb 80 ml) és utána már nem fogadja el a cicit sem. A védőnő szerint viszont csak akkor válthatok ki egy étkezést ha 150ml főzeléket már megevett. De mit csináljak ha ő nem hajlandó többet enni? Nem erőltethetem.
2010. febr. 2. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem semmit nem tudsz tenni, nem lehet megtömni őket :) az én fiam is van, hogy csak felet eszik meg és szopizni sem akar utána. Nekik elég ennyi, úgy gondolom.

Majd meglátod, hogy megfelelő mértékben hízik-e, ha igen, akkor nincs miért aggódni :)

2010. febr. 2. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ha eszik főzeléket, és aztán már nem akar szopni, akkor már ki is váltottál egy étkezést. a baba nem robot, nem mindegyiknek 150 gramm az adagja.:)
2010. febr. 2. 13:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem mondhatnám hogy nagyon hizik, szinte alig hizott valamit egy hónap óta. De akkor mit lehet csinálni? Tényleg nem tudom erőltetni, mert csak megutálná az evést.
2010. febr. 2. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

7 hónapos. lehet, h a fogacskák is mocorognak, és azért eszik kevesebbet. kínálgasd és eszik, amennyivel jóllakik.

2. voltam.

2010. febr. 2. 13:41
 5/5 A kérdező kommentje:

egyébként tényleg lehet hogy a fog is közrejátszik, még nincs neki egy sem.

Köszi a válaszokat.

2010. febr. 2. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!