Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam el éjszaka a...

Hogyan altassam el éjszaka a babámat?

Figyelt kérdés
Már az őrület határán állunk mindketten.... Éjjelente kb. 11-12 között felébred a 7 hós lányom, most is fél 12-től és még mindig fenn van, nem alszik, próbáltuk már letenni, sírni hagyni, felvenni, ringatni, evett, ivott, játszott stb. szóval magyarán már mindent. Ja fogát is bekentük legalább 3x, hátha az fáj. Semmi nem használ és ezt most már rendszeresen csinálja, egyszerűen nem bírjuk, adjatok légyszi valami használható ötletet, mert komolyan kipurcanunk.... :(
2008. dec. 22. 01:23
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Koztetek sem alszik el az agyban? Mert en is odavettem mellem ejjelente, amikor szoptattam. Egyedul voltam vele, es orjongtem. Ugyhogy aludt velem. De amikor nagyobb lett, ment a kisagyba, es utana pedig kerte a kulon agyat, tehat nem akar a nagy agyban aludni. Szerintem vedd magad melle, villany lekapcs, es legyetek csendben. Remeljuk elalszik a kicsike.
2008. dec. 22. 01:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyunk, eddig azt a választ kaptam, hogy a fogától van, ami szerintem hülyeség mert nappal nem érzékeny csak éjszaka???

Felcserélte az éjszakát a nappallal.

Kitartás!

2008. dec. 22. 07:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Közénk is letettük, amíg ébren volt, de 2 percnél tovább nem bírja az ingermentességet és elkezd sírni. :( Ötletem sincs. Éjjel 2-től 6-ig aludt, 6-kor már kukorékolt. Én nem hiszem, hogy kialudta volna magát Ő sem. Még szerencse, hogy férjem most szabin van, de mi lesz, ha dolgozni megy???? :(
2008. dec. 22. 07:57
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem éhes.
2008. dec. 22. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem éhes.... Azt csak látom a gyerekemen ha éhes! A kommentben írtam, hogy evett is, sőt egymás után 2x adtam Neki épp emiatt, amire gondolsz, hátha még éhes. Másodjára nem evett sokat. Tehát tuti nem éhes. Más ötleted van esetleg????
2008. dec. 22. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!