Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam vissza a...

Hogyan altassam vissza a babámat éjszaka?

Figyelt kérdés
Felkel nagyon sokat.visszaadom a cumit kiveri a szájából és ordit.ha inni adok neki akkor reggel ha eszik akkor meg nem eszik sok tápszert mert tele van a hasa vizzel.akkor hogy altassam vissza?
2011. febr. 13. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
21%

Mekkora?

amúgy sehogy. Hagyd a hején, és ha méltatlankodok, menj be hozzás, simizd meg és hagyd ott. Ha 4 éjjelt kibekkelsz, tudni fogja, kár felkelnie...

2011. febr. 13. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
én 8 hós fiam is többször felsír éjjel, én kiveszem magamhoz ölelem, és már alszik is tovább szerencsére, ha hagyom mint az első írta (már próbáltuk) akkor kegyetlen ordítás van, és azt sajna idegileg nem bírtuk, így maradt ez a módszer, szerencsére éjfélig kel "sokat" utánna kevesebbet én éjfél körül fekszek.
2011. febr. 13. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:

A kicsik eleinte sokszor felkelnek és ilyenkor a legjobb megoldás ha felvesszük a babát. Én a gyerekeimmel sokat éjszakáztam, sokat szoptattam, ringattam, aztán úgy 2-2,5 éves korukra kinőtték. Nálunk megszokott volt, ha sírtak akkor ugrottam, sose hagytam egyiket se sírni. Az éberség fokozataitól dől el, hogy elég egy kis dajkálás, vagy kell az az összebújás, kell az a szopi ( 15 hós korukig szoptattam éjjel is ), vagy elég csak egy kis símogatás. Mindig félhomályban voltunk, kevés felhajtással, csendben.

Mostmár szépen alszanak, de tudják ha gond van azonnal ottvagyok. Ez biztonságot ad a gyerekeknek, már babakorban is, hogy tudja, ha sír az anyukájára számíthat.

2011. febr. 13. 19:28
 4/10 A kérdező kommentje:
5,5 hónapos tápszeres a babám.és sajnos egy szobában alszunk mert nincs rá lehetőség hogy külön aludjunk egyenlőre.lehet hogy ez is közrejátszik?
2011. febr. 13. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
19:18 vagyok mi is 1 szobába aszunk, a kiságy közvetlen mellettem van, ha úgy van van h csak átnyúlok hozzá, és megsimizem a kis pofikáját.
2011. febr. 13. 20:04
 6/10 anonim ***** válasza:

én őszintén szólva megetetném éjjel. Az az igazság, hogy a lányom 8 hónapos koráig gyönyörűen átaludta az éjszakát, majd elkezdődött a fogzás, és többször is felkelt egy éjjel. Már felváltva jártunk át a férjemmel hozzá. Volt, hogy másfél-2 órát is ébren volt, semmivel nem tudtuk visszaaltatni. szóval egyszer kipróbáltam, hogy tápszert adtam neki, és csodák csodája elaludt szépen.

azóta, ha felébred éjjel, és a teától nem alszik vissza, akkor bizony kap egy kis tápszert, és már megy is szunya.

már elmúlt 1 éves a lányom...egyszer majd csak kinövi, már nem igazán érdekel, hogy ez helyes volt-e vagy sem, az eredmény érdekel, visszaalszik. Persze nem sokat kap, általában 1 dl körül, ami egy 1 éves gyereknek nem sok.

De elképzelhető, hogy nálatok más taktika beválik. mi pár hónap alatt sok mindent kipróbáltunk, de nem segített semmi, csak ez.

2011. febr. 13. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:
ja! sírni sosem hagytuk, csak addig sír, míg felébredünk, feltápászkodtunk és kiérünk hozzá.
2011. febr. 13. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne hagyd sírni.Az enyém addig ébredt éjszaka amég összes foga kibújt.
2011. febr. 13. 22:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Kislányom 7hós múlt. Éjszaka elég sokszor kel. Eddig ha felkelt cicit adtam neki, most már csak kiveszem magamhoz ölelem és csak cumit kap és így is visszaalszik gyorsan.
2011. febr. 14. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
14 hónapos a fiam,felébred többször is,bár most a foga jön.én bemegyek,nem veszem ki,csak megsimogatom,visszaadom a cumiját,adok neki inni,bekenem az ínyét.de volt olyan,mikor nagyon sírt,akkor kivettem,megnyugodott és aludt tovább.ő még 1 éjjelt sem aludt át.
2011. febr. 14. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!