Tanacs kellene! Hogyan altassam ejszaka 6 honapos kislanyom? Bovebben lent
Így is elég szűk neki, ne korlátozd még jobban azzal,hoyg plusz szivacsokat teszel be hozzá.
Gad forogjon, nekünk is a kislányom reggelre olykor teljesen elfordul.
Annyit tehetsz, hoyg végig teszel neki éjszakára fejvédőt/rácsvédőt. Ki hoyg hívja. Úgy értem hoyg nem csak a fejrészre hanem végig.Akkor nem üti olyan keménybe magát, mert az a rács keménységéből csak felfog valamit, illetve ha betűröd a szélét/alját a matrachoz akkor rés sincs és nem tud kiesni a cumija ha forgolódik.
Bár nézelődni sem tud, de éjszaka nem is hiszem hogy akar vagy látna :-))
Aztán mindenképpen hálózsákban aludjon ha ilyen nyugtalan, az tuti rajta marad, és így már aztán a cumi se esik le, be sem üti magát, és ki sem tud takarózni.
Kitartást!
23:49-es válaszoló vagyok újra.
Szerintem érdemes külön szobába tenni.
Mondjuk én azért érvelek ennyire amellett, mert mi az első itthontöltött naptól fogva külön szobában altatjuk, mosndjuk tény,hoyg pici a lakás, és kb 5 méterre tőlünk alszik, de a saját szobájában.
Ennek sok oka van,ami miatt anno így döntöttem,de az is köztük volt,hogy a baba is meg a szülők is éjjel mozgolódnak, zörögnek az ágyneművel, és ez zavarhatja a másikat.Emiatt sosem tud valaki nyugodtan aludni. Még az igazán mélyalvók sem, mert a baba könnyen felébred a zajra, főleg amelyik felszínesen alszik, a kismama pedig naná hoyg felébred,hiszen az érzékei ki vannak éhezve arra,hoyg felfigyeljen minden neszre a baba körül.
Így senki nem lesz kipihent.
Biztos az én kislányom is mozgolódik éjjel sokat, sokszor fejjel lefelé taláok rá reggel, de mégis egész éjjel végig alszik, egy hangja nnincsen 1,5 hós kora óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!