Illendő egy kisbaba kinézetét kommentálni?
Nemrég találkoztunk a férjem egyik régi ismerősével és a feleségével. A felesége (nem ismertem azelőtt) ránézett a pár hónapos babánkra és közölte "mekkora orra van!"
Nekem ez rosszul esett. Nem várom, hogy dicsérgesse, nincs rá szükségem, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. De komolyan muszáj más gyerekének az orr méretét kommentálni? Ez nem bunkóság? A nő maga is anya, ezért sem értettem , miért tartotta jó ötletnek ezt velünk közölni
20 nem tudod a körülményeket, és csak az egyik oldalt hallottuk.
Lehet a kedves imerős nem tudott velük egy értekmes szót váltani, és ezért nyögött be ilyet. Vagy akármi lehetett, amit mi nem tudunk.
Én kislányomnak is fura az orra,plusz tűzfolt is van a homlokán
Mindenki,még a rokonok is csodálkoznak,hogy hogy hoztuk igy össze? Ez engem elszomorit, és tegnap meg lefiúzták,hogy tök fiús a feje,ugy hogy teljesen rózsaszín ruhában volt,és fülbevalója van, a kis karika
Estig csak sírtam,és sírtam
A nagyobbik lányom igazi kis csajos,félek,hogy bántani fogják a kicsit,a kinézete miatt
Hát nem tudom,még csak 4 hónapos,változni fog,de nagyon rosszul tud esni,az biztos
Ilyen velünk is előfordult.
A DM-ben vásároltam,toltam a babakocsit, egyszer csak egy nő megkopogtatta a vállam, hogy ne haragudjak, hogy csak így leszólít, de a lányomnak olyan kis fura fülei vannak. Én köpni-nyelni nem tudtam.
Igen, elálló fülei vannak, ráadásul baba korában kis csücskös tünde fülei voltak. Láttuk mi is, de azt nem tudtam hova rakni, hogy egy vadidegen középkorú nő ezt szóváteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!