Felújítás kisbaba mellett?
Van egy hat hós babám, anyatejes. Felújítás lesz, méghozzá olyan, ami a teljes hazat érinti, egyszerre, nem apránként (fűtés). Előbb sajnos nem tudtuk megcsináltatni. Nagymamák, nagyszülők ilyen olyan okok miatt kizárva, se barátnő, se rokon, se senki akire számíthatnánk (ilyen olyan okból, de főként mivel aki még el, az messze él, az ország másik végében, de amúgy sem repesne az örömtől egyikük se, ha odamennénk, se én, se ők ez csak zárójel, csak azért írom, mert ez nem megoldás.)
Hogyan lehetne megoldani? Valami baba barát szálloda? Gondolom az jó sok pénz és sajnos itt a környékünkön nem is láttam olyat, ami erre a kb 3 hétre megfelelő lenne (2het a fűtés, plusz egy helyen vízcső, plusz utana egy hét a festés)
Mit tennétek? Akik hasonló helyzetben voltak, h nem tudtak senkihez menni, hogy oldottátok meg? És utána a takaritast? Egy ilyen után rengeteg szutyok lesz, és akárhogy is segítenék, baba mellett nem tudok takaritani úgy, hogy nincs kire hagyjam. Kivitelezhetetlennek látom, hogy itthon maradjunk, de nincs ötletem.
3 hét irtam
Az elég sok
A házban ez idő alatt se melegvíz, se főzési lehetőség, se alvási lehetőség, se peluscsere lehetőség, se semmi nem lesz a három hétig,csak kosz és por mindenütt.
Előbb akartuk de sajnos nem tudtuk. Ha nem csinaltatjuk most meg, télen a gatyánk is elmegy rezsire. (így se volt kevés a rezsi tavaly)
Valami baba barát szállás kellene,de nem találtam, illetve van, amit igen, de az horror ár ennyi időre. Kecskemétről van szó.
Keresnék valami olcsó szálláshelyet, ha más lehetőség, mint írtad, nincs.
Igaz, gyerek nélkül, mikor nálunk villanycsere volt, kb. két hétig volt katasztrófaövezet a lakásban, mi anyáméknál voltunk ez idő alatt. Kicsit tovább is, mint terveztünk, mert nem haladtak úgy a dolgok.
Vannak panziók, ahol simán lehet maradni, bababarátok is általában. Lényegesen olcsóbb, mint a szálloda. Vannak apartmanok, és már kisebb városokban is előfordulnak ilyen rbnb szerű lakások. Nyáron persze nehéz ilyet találni, azt nem írtad mikor kezditek, de szeptemberbe már lényegesen könnyebb lesz.
Látszik, hogy nem nagyon akarod ezt a felújítást, de szerintem megéri áldozatokat hozni, ha utána sokkal jobb lesz a végeredmény, én biztos belekezdenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!