Felújítás kisbaba mellett?
Van egy hat hós babám, anyatejes. Felújítás lesz, méghozzá olyan, ami a teljes hazat érinti, egyszerre, nem apránként (fűtés). Előbb sajnos nem tudtuk megcsináltatni. Nagymamák, nagyszülők ilyen olyan okok miatt kizárva, se barátnő, se rokon, se senki akire számíthatnánk (ilyen olyan okból, de főként mivel aki még el, az messze él, az ország másik végében, de amúgy sem repesne az örömtől egyikük se, ha odamennénk, se én, se ők ez csak zárójel, csak azért írom, mert ez nem megoldás.)
Hogyan lehetne megoldani? Valami baba barát szálloda? Gondolom az jó sok pénz és sajnos itt a környékünkön nem is láttam olyat, ami erre a kb 3 hétre megfelelő lenne (2het a fűtés, plusz egy helyen vízcső, plusz utana egy hét a festés)
Mit tennétek? Akik hasonló helyzetben voltak, h nem tudtak senkihez menni, hogy oldottátok meg? És utána a takaritast? Egy ilyen után rengeteg szutyok lesz, és akárhogy is segítenék, baba mellett nem tudok takaritani úgy, hogy nincs kire hagyjam. Kivitelezhetetlennek látom, hogy itthon maradjunk, de nincs ötletem.
Nem lesz hotel. Valami lakást keresünk. Kecskemét nagy, csak akad valaki, aki egy hónapra (de remélhetőleg három hét) kiadja. Legyen konyha, mosógép, és egy nyugodt sarok, ahonnan a férjem dolgozhat.
700 ezret nem adnék egy hotelert, ne viccelj. Ennyiből a Seychelles szigeteken is van szállás. Ez meg csak a poros Magyarország.
Zu viel. Ki tudnám fizetni, de nem akarom. Persze ha nem lesz más..
Őszinte leszek felőlem lehetne a Hilton is, az sem érdekel. 31 eves vagyok, 20 éves koromtól 5 országban éltem, 3 földrészen, tucatnyi munkasszallon, hotelben, albérletben, satobbi. Engem már mind fáraszt, idegesít, és semmi sem érdekel már, csak a saját kuckónk. Tavaly végre bekoltoztunk, de a gáz felújításra már nem jutott. Most valahogy ezt meg kell oldani. Kell egy alap nyugalom és kényelem, na meg persze tisztaság.
"Ennyiből a Seychelles szigeteken is van szállás. Ez meg csak a poros Magyarország."
😁
Valóban. Szállást kapsz, csak a repjegy hármótoknak 1 millió.
Innen látszik, hogy ez csak hiszti, elképzelés van, de nincs mögötte tartalom.
Hülyének néztél, mit vársz? "Hiszti, nincs mögötte tartalom"
Erre reagaltam
Na de ennél értékesebb az időm. Tudom, h itt sokan csak azért vannak, h beszoljanak, kiosszak a másikat, és fél mondatból itelkezzenek, és mielőtt végképp elmegy ez a kérdés ilyen irányba ki is követem. A választ megkaptam, köszönöm. Unatkozó, bámész beszologatasokra meg nincs se fölös időm, se erőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!