Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Illendő egy kisbaba kinézetét...

Illendő egy kisbaba kinézetét kommentálni?

Figyelt kérdés

Nemrég találkoztunk a férjem egyik régi ismerősével és a feleségével. A felesége (nem ismertem azelőtt) ránézett a pár hónapos babánkra és közölte "mekkora orra van!"

Nekem ez rosszul esett. Nem várom, hogy dicsérgesse, nincs rá szükségem, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. De komolyan muszáj más gyerekének az orr méretét kommentálni? Ez nem bunkóság? A nő maga is anya, ezért sem értettem , miért tartotta jó ötletnek ezt velünk közölni

2022. aug. 20. 21:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
88%
Jaj de kár, hogy nem az én gyerekemre mondta :) Kérdező tojd le, sok bolond ember van.
2022. aug. 20. 22:56
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
7,8 nektek van gyereketek?
2022. aug. 20. 22:57
 13/29 anonim ***** válasza:
25%
12 van. 15 éve. És?
2022. aug. 20. 23:11
 14/29 anonim ***** válasza:
87%
Sajnálom szegényt.
2022. aug. 20. 23:29
 15/29 anonim ***** válasza:
14%
Majd ha a tied is 15 évesen c1-es nyelvvizsgát tesz (nem lett ráerőltetve), majd visszatérhetünk rá. Ha nem így lesz, akkor majd én sajnálom a tiéd, hogy ilyen balfék semmirekellő példa volt előtte, aki szerint képmutatástól lesz neki jobb. :)
2022. aug. 20. 23:47
 16/29 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon bunkó, illetlen viselkedés valaki külsejére megjegyzést tenni, főleg így ismeretlenül.

Én biztos beszóltam volna neki, hogy neked meg milyen elálló füled/ csámpás lábad/ráncos homlokod stb van, csak hogy vegye már észre magát.

A kisbabák ráadásul olyan sokat változnak hétről hétre.

2022. aug. 21. 06:35
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Pozitívan szokás.
2022. aug. 21. 07:31
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Leszögezném előre, egyetértek az előttem szólókkal, nem illik, nem szép, bunkóság stb.

DE: sajnos velem is előfordult már, hogy kicsuszott olyan is a számon, amit utólag már bántam. Lehet itt is ez történt, nem akart ő senkit bántani, csak annyira szembeötlő volt a nagy orr, hogy egyszerűen csak rácsodálkozott kicsit nyiltabban a kelleténél.

Nem szép dolog, de ha te is tudod, hogy ez van, nem értem miért esik ennyire rosszul. Engedd el.

2022. aug. 21. 08:27
 19/29 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem az sem illendő, amit sok szülő csinál.

Az utcában is van egy csakád, pontosabban 2 akiknek született gyereke a közelmúltban. Az egyik tudja kezelni a helyzetet, nekik ő a 3. gyerek.

A másikak tolták mindenkinek az arcába a gyereket az utcában. Még a gyerekesek azt mondom valahol megértik.

De akinek még nem volt, de talán akinek van is, nem feltétlenül kíváncsi más gyerekére. Értem én, hogy nekik most nimcs más, és ez a köponti téma. De másnak nem. És van, hogy kiszalad az ember szájàn.

Egyébként ez nem a gyereknek rossz, hanem csak a dilis szülőnek. Szóval akár jó módszer lekoptatni is az ilyeneket.

2022. aug. 21. 08:48
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
19 ez most hogy jön ide? Szó nincs ilyenről itt.
2022. aug. 21. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!