Nemrég találkoztunk a férjem egyik régi ismerősével és a feleségével. A felesége (nem ismertem azelőtt) ránézett a pár hónapos babánkra és közölte "mekkora orra van!"
Nekem ez rosszul esett. Nem várom, hogy dicsérgesse, nincs rá szükségem, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek a sajátja a legszebb. De komolyan muszáj más gyerekének az orr méretét kommentálni? Ez nem bunkóság? A nő maga is anya, ezért sem értettem , miért tartotta jó ötletnek ezt velünk közölni
Nos, lehet én is (mèg) érzékeny vagyok, de én bunkóságnak találom, nekem is rosszul esett volna! Ilyet nem mondok felnőttnek se így, nemhogy egy kisbabának! Engedd el, tapló az ilyen, nem kell vele foglalkozni!
2022. aug. 20. 21:51
2/29 anonim válasza:
Csak annyira, mintha a te orrodat becsmérelni
Semmi köze ahhoz, hogy baba vagy sem vagy gyerekem-e vagy sem.
Tisztában vagyok a gyerekeimmel, de mondjuk van olyan akitől el tudok figadni ezt azt ( megjegYzii a legjobb bnőm, hogy szenvedni fog a lányom a hajával, az nem sértő tőle, tény is.. de egy random valaki beszólna, hogy jó vékonyszàlú a haja, az nem illő, séttő is.
Szóval ez nem érzékenység kérdése:
2022. aug. 20. 21:55
3/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem az orra nagy, csak pisze és így az orrlyukai tűnnek nagynak. Az elsőszülöttemnek is ilyen volt, de az évek során szépen kialakult. Tehát nem egy krumplinyi orra van, bár ha az lenne, arról se tehetne. De egy kvázi idegentől ez rosszul esett, egy barát mondaná kedvesen, az kevésbé zavarna, ez való igaz
2022. aug. 20. 22:01
4/29 anonim válasza:
Szerintem egy felnőtt ember kinézetét sem illik kommentálni. Szerintem egy felnőtt embernek képesnek kéne lennie magában tartani a véleményét. Egyszerűen nem illik ilyet csinálni.
2022. aug. 20. 22:02
5/29 anonim válasza:
Bunkóság.
De vannak ilyen emberek akik nem tudják,hogy mikor mit illik mondani.
2022. aug. 20. 22:03
6/29 anonim válasza:
Ugyanannyira, mint egy felnőttét. Nyilván nagy az orra, te nem látod, neki kicsúszott, ennyi. El kell felejteni, nem lemenni erre a szintre
2022. aug. 20. 22:05
7/29 anonim válasza:
Tulreagalod.. Jobb mint a "melyik az eleje" beszolas:D
2022. aug. 20. 22:17
8/29 anonim válasza:
Ez inkább őszinteség.
Utálom, amikor a csoffatt kisbabáktól ájuldoznak meg összepisilik magukat, hogy "decukiiii" meg "gyönyörű".
2022. aug. 20. 22:20
9/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha így is gondolja, akkor sem mondunk ilyet. Ha feltétlenül kommentálni akar egy babát, akkor a jajdearanyos-on kívül találhat rajta még ezer cuki és dicsérnivaló dolgot.
2022. aug. 20. 22:21
10/29 anonim válasza:
#7 és 8
Gondolhatsz bárkiről, amit akarsz, de kimondani illetlenség. Ilyet normális ember nem tesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!