Eszetekbe szokott jutni h vajon milyen lesz majd tininek a csepp édes babátok? Milyennek képzeled el? Van itt olyan anyuka akinek már van tizenéves gyermeke?
hááát...
az enyém 8 hónapos, az apjából kiindulva, nem sok jóra számíthatok:) anyós órákon át szokta mesélni a kisfia viselt dolgait, kezdve onnét, hogy 12 évesen felrobbant a kezében egy petárda (elestem biciklivel...), odáig, hogy 17 évesen kirúgták a kollégiumból, a 4.ből, mert kidobott egy centrifugát a 6. emeleti ablakból. a társai azzal heccelték, hogy nem meri, ő meg merte:)
és bevallom, én se voltam túl jó kislány, nekem is volt hidrogénszőke tüsifrizurám és kék is, a sminkeléssel minden reggel bő félórát töltöttem, volt tizenpár centis tűsarkú cipőm, de betétes bakancsom is. a párommal is egy házibulin ismerkedtem meg, anyám csak pislogott, mikor 17 évesen hazaállítottam egy szakállas palival, ő akkor volt 24. szóval sok jóra nem számítok! de nem is baj, én sem bánom egy percét sem eddigi életemnek, állok bármi elébe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!