Eszetekbe szokott jutni h vajon milyen lesz majd tininek a csepp édes babátok? Milyennek képzeled el? Van itt olyan anyuka akinek már van tizenéves gyermeke?
Szia!
Ne nekem is pont ez jutott eszembe, mondtam is apának, ha a mi gyerekünk is így fog öltözni. Hú, nekem is égnek áll a hajam. Bár még csak 16 hónapos a kisfiunk, adíg míg van idő. Kitudja akkor épp mi lesz a divat.
Nekem egy egyévesem, és egy tizenegyévesem van. Hááát! Néha csak ülök, és szeretném visszakapni a nagyon régi életemet :)
Ő most kezdi bontogatni a szárnyait, feszegeti a határokat, próbálkozik, milyen területen meddig mehet el. Nagyon nehéz időnként bűbájnak maradni, mert nem ordíthatom le a fejét. 10 évvel ezelőtt egyébként ő is egy tündéri göndör szöszke kislány volt, mint most a kishuga..
Én is szoktam ezen gondolkozni. :) 2 lányom van.
De én úgy vagyok vele, hogy ha rendesen nevelem, ha figyelek rájuk és foglalkozok velük iskolás korban is, akkor nem lesznek ilyen szélsőséges tinikorukban. Magamból indulok ki, meg ahogy velem bántak a szüleim.
Jajj, hát ez elég ijesztő :O
Nekem is sokszor eszembe jut, hogy akik épp szemben jönnek velem az utcán, fura öltözetben, cigi, ital, színes haj, pircing stb, azok is édes tündérbabák voltak valaha.
Annyit tudunk tenni, hogy sokat foglalkozunk velük és jó példát mutatunk. De igen, én is félek hogyan fog alakulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!