Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 4 hónapos,3-4 napja...

Kislányom 4 hónapos,3-4 napja nincs széklete, csak anyatejet kap, (illetve 1-2 hete adok neki bébiitalokat alma, őszilé, sütőtök) ez baj? Mit csináljak vele, mit adjak neki, vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Az hogy adsz neki bébiitalt nem baj hacsak kevés a tejed.

Ha van még elég tej én nem adnék ilyesmit...

széklet: normális az anyatejes babáknál.ha viszont a levek adása elött minden nap v. rendszeresen volt széklet és azóta nincs az egy kérdést megér a doki felé.

2010. szept. 24. 08:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Anyatejes táplálásnál nem ritka,hogy a babának egy hétig nincs széklete!Mindent felhasznál a szervezete!Ha nem fáj a hasa,van szélmozgás akkor nincs gond.Ám egy hét után már érdemes esetleg vmivel rásegíteni!Kúp,szirup...

3 gyerekes

2010. szept. 24. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Előfordul, hogy anyatejes babák kihagynak pár napot, ez normális. Nálunk azt hiszem 5 nap volt a rekord, akkor aztán behozta a lemaradást!:) Megpróbálhatsz segíteni neki, mi lázmérőt (hagyományos) használtunk, a popsijába dugod, ez ingerli.

8 hónapos baba anyukája

2010. szept. 24. 09:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem fáj a hasa, nem is kemény, szélmozgás van, jókedvű egész nap,eszik alszik, csak kaki nem jön, ezért ijedtem meg, de most már megnyugodtam hogy ez esetleg lehet normális is. A bébiitalok adása előtt volt rendesen széklete, sőt még azoktól is, de lehet hogy a sütőtökös fogta meg a hasát, most nem adok neki csak anyatejet és várunk...:-) Köszi a gyors válaszokat
2010. szept. 24. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!