Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos a kislányon, adhatok...

5 hónapos a kislányon, adhatok neki bébiételben alma-sütőtök-sárgabarackot, és zsenge zöldségeket kukorica krémben?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. júl. 21. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én adok már neki ilyeneket, de az én lányom 100% tápszeres 2 hónapos kora óta, és 1 hét múlva lesz 5 hónapos. Imádja a sütőtököt :) Az anyatejes babáknál később szokták elkezdeni a hozzátáplálást.
2010. júl. 21. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Elég nagy lány, szerintem nem lenne már neki elég csak az anyatej, meg nem is akar szopizni, csak éjszaka, napközben le kell fejnem, de számomra ez nem gond, könnyebb lesz az elválasztás. De köszi a választ. Mi úgy látjuk, hogy nem árt a babának, ha már szokja az ízeket, és kap már a korának megfelelően egy-két dolgot, nem csak anyatejet.
2010. júl. 21. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Alma, barack, tök mehet, de azért ne ilyen komplexen add először! Egyesével vezesd be, ha még nem kapott semmit, különben, ha kiüti, nem tudod, hogy melyiket nem bírja. Barackot és almát tudsz venni a piacon. A zöldségeket is egyesével, először a krumpli, répa majd a borsó mehet. A borsó eleinte csak héj nélkül! Kukoricával várjál, az nagyon puffaszt!

2010. júl. 21. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja, látom kap már néhány dolgot. Akkor csak arra figyelj, egy pár napig csak egy új dolog legyen.
2010. júl. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!