Mennyi ideig szoktatok büfiztetni?
Ha pl az elején kijön 1-2, akkor le is teszitek már, vagy vártok még? Mennyit?
Illetve, ha nem akar jönni a büfi abszolút, akkor mennyit vártok?
Igaz, hogy 20 percet kell kb?
én nagyjából 10 percet vártam minden etetés után.
ne hallgass senkire, jól csinálod és majd belejössz mindenbe. mikor benne van az ember, akkor totál para, de ahogy telik az idő, visszagondolva nevetni fogsz az egészen. ☺️
Minden baba más . Az egyiknek 10 perc is sok, a másiknak 30 is kevés. Te ismered a gyereked, Te tudod, neki mennyi idő után jön ki a felelsleges levegő.
Ezért ne legyen lelkiismeret furdalásod. Pláne ne hagyd, hogy a környezeted keltse benned. Én is első gyerekes anya vagyok, az elején kétségbe tudtam esni egy nagyobb mennyiségű bukástól, vagy egy zöld kakitól (vasat szedtem, az okozta).
Hidd el, a gyerekednek te vagy a legjobb anyuka.
Köszönöm, aranyosak vagytok!
Most 3 hetes, még annyira nem ismerjük egymást, de minden nappal egyre több dolgot fedezek fel!
Tényleg változó, mikor hogy jön neki, remélem ki fogjuk tapasztalni.
Nekem 40 percet mondott a gyerekorvos. Na persze. Akármit csináltam nem tudott büfizni úgy kb. 4 hónapos koráig, minden létező pozíciót és időtartamot kipróbáltam, de ő pukizott inkább.
Aztán szépen belejött, így szoptatás közben próbálkoztam sokszor oldalvaltas előtt, mert utána mindig bealudt.
Ki fogod ismerni a babádat, az sem baj ha nem büfizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!