Baj ha büfiztetés közben járkálok az 5 hónapos kislányommal? Mennyi ideig kell még büfiztetnem, ha elalszik a vállamon?
Hason alszik,de néha marad 1 kósza levegőbuborék és akkor felébred :(.
Azért kérdeztem meg inkább,hogy meddig tartsam.5-10perc elég?
Azért köszi a válaszod :)
Szia!
A védőnőm legalább 10 percet mondott, de ha elalszik, akkor én várok 20 percet is, mert az enyémet is felébreszti a bent maradt levegő. Ő is hason alszik.
Én azt tapasztaltam, hogy ha felveszem mindjárt böfizik. Ha nem, akkor várhatnék a böfire holnap reggelig is... Így nem szoktam várni vele. Mikor kicsi volt, vártam kb 5 percet, most már 5 hós, és van hogy 2 percet sem várok, ha elalszik, leteszem. Ő is hason alszik, de szépen tud böfizni hason fekve és nem ébred fel. Mocorog kicsit, kijön a böfi és alszik tovább.
Szerintem ezt neked kell kitapasztalnod, hogy hogy böfizik. ha nem jönki, mozgasd meg kicsit, tedd át a másik válladra, vagy hasonló, hátha akkor kijön:-)
Köszi csajok!
Az a baj,hogy leteszem néha csak büfizik és amikor majdnem elalszik akkor bukik egyet :(!!!
Fel kell vennem ,mert mégsem hagyhatom a bukásában!
Tegnap 2 óráig szenvedtünk éjjel büfi,elalszik,leteszem bukik,felveszem ,büfi.....stb. :((((
Nem tudom ,hogy fér bele ennyi levegőbuborékocska????
Lehet,hogy rossz a szoptatási helyzetem(fekve szoptatok)?
Azt is hallottam,hogy meg kéne emelnem kicsit az ágy elejét vagy a matracot. Igaz,hogy akkor nem fog annyit bukni??
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!