Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha büfiztetés közben...

Baj ha büfiztetés közben járkálok az 5 hónapos kislányommal? Mennyi ideig kell még büfiztetnem, ha elalszik a vállamon?

Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha hason alszik akkor semeddig. Hanyatfekvésre nincs ötletem, az én lányom hasonalvó.
2008. nov. 6. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Hason alszik,de néha marad 1 kósza levegőbuborék és akkor felébred :(.

Azért kérdeztem meg inkább,hogy meddig tartsam.5-10perc elég?

Azért köszi a válaszod :)

2008. nov. 6. 19:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A védőnőm legalább 10 percet mondott, de ha elalszik, akkor én várok 20 percet is, mert az enyémet is felébreszti a bent maradt levegő. Ő is hason alszik.

2008. nov. 6. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is 5-10 percet szoktam várni, de ha elalszik akkor akár 2 órát is tarthatnám a vállamon. Ő is felébred mikor jön a büfi, szintén hason alszik születése óta. Már 10 hónapos.
2008. nov. 6. 20:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam, hogy ha felveszem mindjárt böfizik. Ha nem, akkor várhatnék a böfire holnap reggelig is... Így nem szoktam várni vele. Mikor kicsi volt, vártam kb 5 percet, most már 5 hós, és van hogy 2 percet sem várok, ha elalszik, leteszem. Ő is hason alszik, de szépen tud böfizni hason fekve és nem ébred fel. Mocorog kicsit, kijön a böfi és alszik tovább.

Szerintem ezt neked kell kitapasztalnod, hogy hogy böfizik. ha nem jönki, mozgasd meg kicsit, tedd át a másik válladra, vagy hasonló, hátha akkor kijön:-)

2008. nov. 6. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is az előttem válaszoló tanácsa jött be.Ha nem büfizett 5-10 percig,leemeltem a vállamról és áttettem a másikra.Mire odaért,már jött is neki.Ő is hason alszik,én sem szoktam várni,ha kaja után bealszik,leteszem.Kis idő múlva már büfizik is.Olyan ügyesen,h a cumi se esik ki a szájából.5.5 hós baba anyukája
2008. nov. 7. 00:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!

Az a baj,hogy leteszem néha csak büfizik és amikor majdnem elalszik akkor bukik egyet :(!!!

Fel kell vennem ,mert mégsem hagyhatom a bukásában!

Tegnap 2 óráig szenvedtünk éjjel büfi,elalszik,leteszem bukik,felveszem ,büfi.....stb. :((((

Nem tudom ,hogy fér bele ennyi levegőbuborékocska????

Lehet,hogy rossz a szoptatási helyzetem(fekve szoptatok)?

Azt is hallottam,hogy meg kéne emelnem kicsit az ágy elejét vagy a matracot. Igaz,hogy akkor nem fog annyit bukni??

Köszi a válaszokat

2008. nov. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!