Baj ha a gyermekem elkondolkodik?
Sziasztok, azt olvastam a neten, ha nez a semmibe vagy mintha elgondolkodna akkor lehet epilepszia. Es megmondom oszinten most nagyon megijedtem.
A kisfiam 16 honapos, de van tenyleg, h elgondolkodik, es nez a semmibe, de csak akkor csinalja, amikor benne ul az eteto szekbe es eszunk. Nagyon lassan eszunk egyebkent, csendbe, nincs semmi zavartsag... Van, h 20 - 30 perig is eszik. Es ezeket a semmibe nezeseket csinalja kb 2-3x van amikor nem, de van amikor igen, es olyan 3-4 masodpercre.
Kerlek, mondjatok, h en vagyok h.lye es tul aggodom. Nagyon felek. Inkabb ne olvastam volna semmit.....
Koszonom...
Mi nyugtat meg azon, hogy más gyerekének nincs baja? Elég hulye hozzáállás.. Ez a te gyerekedet nem befolyasolja.
De egyébként miért ne gondolkozhatna el..
14.
+ ki is van a gyerek vizsgálva és a vizsgálatok szerint _semmi baja_, csak erre most az anyuka olvasott valamit és paranoidkodik...
14-es, gondolkodni?
Túlzott elvárásaid vannak a gyk népétől!
:-))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!