Más 3 hónapos gyereke sem alszik vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
Apa vagyok. 3 hetes Babánk van.
Ott voltam a szülésen és a szívem szakadt meg hogy tehetetlen voltam..Nah szóval.
Szerintem írd ki magadból bátran amit gondolsz, ha van kivel beszélj erről bátran tedd meg. 2 hét után babánk esti sírásba fordult..első babánk nem tudjuk még jól kezelni. Kaki nehezen jön ki néha..ezért masszírozzuk a hasát,járkálunk le fel..
Sokat imádkozom/zunk érte és segít,ne kövezzen meg ezért senki:)
2 és fél óránként kell etetni..párom kiszívja a tejet és culiból adjuk. Éjjel is melegíteni,időben fel kellni..mi is ketten vagyunk. Nehéz és nagyon átérzem a szituációdat. Sok youtube babás filmeket méztem,olvastam..próbálok infót lopni innen onnan..
Remélem jó lesz minden és átmegyünk ezen a korszakon ..de az életünk radikálisan megváltozott. Minden jót és sok erőt kívánok.
12-es: sok erőt, kitartást nektek is.
13-as: erre nem gondoltam eddig. Ki fogom próbálni.
Próbáltam 1,5 óra után altatni, ritkán sikerült. Amit észrevettem, hogy nappal teljes sötét szobában könnyebben elszenderül, de max fél órára… este most már 21:00-06:00-ig alszik két hete. Azt próbálom ,,elengedni,, hogy tényleg semmit nem tudok mellette csinálni.
Nagyon nem is merek úgy kérdezni személyesen, mert a fejemhez van vágva, hogy mit akarok mikor 8 hetes kora óta át alussza az éjszakát. Ennek örülök nyilván, de a nappal nekem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!