Más is ilyen szerencsétlen császármetszés után? Plusz koraszülött osztályon a babája?
Nagyon sajnállak ez szörnyű lehet. Engem február 11-én császároztak meg, de nekem is iszonyatos fejfájásom volt azt hittem belehalok igaz csak 3 napig tartott de az olyan volt h szó szerint nem tudtam felülni sem :(
Am engem azért császároztak meg mert a gyerek szívhangja nagyon leromlott. Az utolsó pillanatban vették ki a nyakára és a mellkasára volt csavarodva a köldökzsinór. Szerencsére nem lett nagy baj. A koraszülött osztályra se vitték el annyi volt még h besárgult. A hasam nekem is húzódott elég sokáig nehezen tudtam ellátni a dolgaimat de szerencsére volt segítségem. Kitartást kívánok neked akik csak tudnak segítsenek neked. Am meg azt nem lehetne megoldani ha úgyis minden nap mész be a kicsihez h lefejd a tejedet??? Azért szerintem az most sokkal hasznosabb lenne neki mint a tápszer. Főleg az első időkben lenne a legjobb attól sokkal többet tudna erősödni. Ja és egyébként mit mondtak mi lett a kicsivel? Miért kell még mindig bent tartani? Meg azt nem értem mi az h nem vették észre h farfekvéses???? Elmebeteg banda már nem azért. Egy tökéletesen egészséges kisbaba most lehet baj lesz neki. Nagyon szurkolok nektek h minden rendben legyen.
Nagyon sajnálom ami veletek történt és remélem minden rendben lesz a babáddal!
Az apasztást én nem értem.Miért adtak neked gyógyszert?A tejtől van bedurranva most,nem mástól.Ha fejed akkor jobb lenne és ha sok tejed lenne,vagyis több mint ami a babádnak kell,bár az igen ritka az elején miért baj ha kiöntöd a maradékot?A gyerekednek legfőképpen most arra lenne nagy szüksége,rajtad kivűl,főleg úgy,hogy szerencsé vagy és van tejed!
Már nem azért mi az h ki kell önteni a tejet mert nincs annyira még szüksége????? Ilyet én még nem hallottam. Anyatejet SOHA nem öntünk ki!!!! Le lehet fagyasztani. 40ft-ért vettem én is kis poharakat gyógyszertárba és ha szükség volt rá mert több volt a tejem lefejtem és ment a fagyiba 6 hónapig eláll. És ezt neked orvos mondta??? Nem normálisak. Már nem tudok mit mondani. Egészséges kisbabának főleg h van tejed elapasztani...Ilyet komolyan. Totál felháborító. Nem kellett volna hagynod magadat. Én fejtem volna a helyedbe és vittem volna h márpedig ezt adják a gyereknek. És nem cumisüvegből hanem pohárból!!!! Nekem besárgult a kicsi és sokat volt kék fény alatt. Csak kevésszer hozták szoptatni ezért mindig fejtem és vittem h adják oda neki. Kifejezetten örültek h nem tápszert kell adniuk. Cumisüveget meg tiltották. Nemh még abból etessék. Csak is kizárólag pohárból kaptak ott a kicsik pótlást. Nekem se volt magándokim. Én amúgy az első válaszoló vagyok.
Volt aki írta h 36.hétre szült. Nekem is akkor volt a császárom. Nekem meg totál ki voltak akadva h Úr Isten milyen pici súllyal született a lányom. 2700g volt és 46cm. Nem tudom mit voltak ennyire fennakadva akkor.
Igen.
4 hónapja szültem császárral. 9 héttel korábban, emiatt koraosztályra került a babám. Én ott voltam vele az anyaszálláson végig a 6 hét alatt.
A sebemmel túlságosan nem foglalkoztam, bár fájt mint a fene (hosszában vágtak fel és akkora volt hogy még kapcsokkal is rögzítették amikor varrtak... szóval k.....oul fájt), de hajtott a tudat hogy nekem 3 óránként ott kell lennem a babámmal. és fejtem a tejet neki rendületlenül amit szondán át, majd később cumisüvegből kapott.
Van egy 12 évesem, de így sem volt sokkal könnyebb hogy én 30 km-rel odébb vagyok a kicsivel, a nagy pedig itthon szenved a hiányomtól. Se a karácsonyt, se a szilvesztert nem tudtuk békében együtt tölteni. Bár szilveszterkor feljöttek hozzám és 2 etetés közt kinetünk megnézni éjfélkor a tüzijátékot, aztán ennyi. Ők hazamentek én meg maradtam a picivel a kórházban.
nagyon nehéz volt lelkileg ez a 6 hét.
7-es vagyok!
Azt elfelejtettem még leírni hogy ugyebár én is fejtem a tejet a picimnek, és a nővérek gyűjtötték egész nap a felesleget ( nagyon sok tejem volt már akkor is szerencsére egy-egy alkalommal 200 ml-ket fejtem ki), vettem anyatejgyűjtő zacsit és minden nap amikor a párom jött, akkor hazaküldtem vele és a fagyasztóba tette. Már tele van. Jó lesz majd főzeléket higítani vele. ha pedig majd úgy nem fogadja el, ráérek majd akkor kiönteni.
De az anyatej aranyat ér.
De én elolvastam:)
Örülök,hogy veletek is minden rendben van:)
Sok egészséget és boldogságot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!