Mikortol lehet lecserelni a hordozot rendes autos gyereulesre?
Kislanyom egy eves 9 kilo es 75 cm
A hordozo mar kicsinek bizonyul de nemtudom hogy gyerekulesbe lehet e mar tenni?
Jelzem min 2 éves koráig érdemes menetiránnyal háttal ültetni, mert egy esetleges balesetnél (amire a gyerekülés való lenne, hogy védje), a nyaka súlyosan sérülhet. Testvérem mentőzik, és sajnos volt olyan esetük ahol a 1,5 éves kislány a helyszínen meghalt mert eltört a nyaka. Akkor még nem volt gyerekem, de ez beégett. 2,5 éves és még mindig menetiránnyal háttal utazik.
Btw ez az ülés még biztonságosnak sem néz ki. Jobban járnál ezért a pénzért egy alig használt (lehet ilyet találni) BeSafe üléssel például.
Ám rzek mind javaslatok, nem az én gyerekem és nem az én pénztárcám.
Inkább vegyél egy 0-18 kilós gyermeknek valót és cseréld le ha kinövi.
Ezt eladod, veszel egy másikat. Nem ajánlott ilyen nagy súlyintervallumra venni, mert egy 1 meg egy 4 éves egész más felépítésü, nem biztonsagos. Ez az ülés meg első ránézésre is ultragyagyinak tűnik.
Ilyet kerlek ne vegyel, nem biztonsagos, nem minositett.
Mindenkeppen minel hosszabb ideig menetiranynak hattal utazzon a babko (15 honapos koraig kotelezo is de erdemes 2-3-4 eves korig)
BeSafe, Britax romer, cybex, GB akar alig hasznaltan.
Es inkabb kisebb hatarertekig, tehat 9-18kg (kb4 eves korig) aztan utana lehet 18-25 kg vagy esetleg 18-36 kg.
Na ez a disney borzalom az, amire egy fillért nem szabad adni.
Az ülések többsége kilóra van megadva, de ezt kezdik felváltani a centiben megadott méretek, mert a gyártók rájöttek, hogy vannak 10 kilós 6 hónaposok is, akiknek nem felel meg egy olyan ülés, amit te is linkeltél.
Érdemes egy 0-18, vagy 0-25kg-s ülést venni, mert ezek biztosan dönthetők (alvásnál jól jön), menetiránynak háttal is be lehet tenni az autóba, ami az ő biztonságuk szempontjából nagyon fontos.
Tudom, drága a jó ülés, de a gyerekedet védi, és ez talán elég indok, hogy ne spórolj rajta. A mintája a legkevésbé fontos, hiszen úgyse látszik, ha a gyerek benne ül.
Mi ilyet vettünk, megnéztünk sok ülést, ez volt az, ami alkalmas az autónkhoz, kényelmes a gyereknek, dönthető és árban is belefért a keretbe (mondjuk ebben a webshopban olcsóbb, mint amennyiért mi találtuk)
Az is nagyon fontos, hogy a gyereknek kényelmes legyen. Emiatt nem websopból rendeltem, hanem több boltot bejárva próbálgattuk az üléseket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!